Logo

Επέστρεψε από τις Κυκλάδες το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας

Επέστρεψε με τις καλύτερες των εντυπώσεων, το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας, από την Πάρο και τη Νάξο, ύστερα από παραμονή μιας εβδομάδας στις Κυκλάδες.

Προσκεκλημένοι, οι Μικρασιάτες Ημαθίας, από τον σύλλογο ΥΡΙΑ Λευκών Πάρου, για να δώσουν δίωρη παράσταση, με θέμα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- χοροί, τραγούδια και δρώμενα». Σε μια σεμιναριακού τύπου παράσταση και υψηλού μορφωτικού επιπέδου για τους θεατές, οργανωμένη άρτια από τους χορευτές/τριες του συλλόγου και του εμπνευστή της κ. Πανανόπουλου Φώτη ,ενθουσίασαν τους θεατές και τους οργανωτές λέγοντας ότι ήταν η καλύτερη παράσταση που πέρασε από το αμφιθέατρο Λευκών.

Ένα όμορφο αμφιθέατρο που φιλοξενεί κάθε εβδομάδα ,όλο το καλοκαίρι ,εκδηλώσεις. Εντύπωση προκαλούσαν ο τρόπος που έδεναν οι εικόνες ,τα βίντεο που προβάλλονταν για τη Μακεδονία, καθώς και η ποικιλομορφία των χορών, των μελωδιών και των δρωμένων ,από όλες τις περιοχές της Μακεδονίας, δηλαδή από τα Γρεβενά και την Καστοριά ,μέχρι τη Θάσο την Καβάλα και τη Δράμα.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να ξαναπροσκληθεί ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας και για του χρόνου παρουσιάζοντας διαφορετική παράσταση, και για άλλες εκδηλώσεις και στη Νάξο.

Την αποστολή συνόδευε η πρόεδρος του συλλόγου Αλεξοπούλου Παυλίδου Αναστασία με τον σύζυγό της, η οποία ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την θερμή φιλοξενία τους και τους προσκάλεσε να πάρουν μέρος σε κάποια από τις εκδηλώσεις του συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας, ανταποδίδοντας τη φιλοξενία.

Πάντα οι δεσμοί των παραλίων της Μ.Ασίας με το Αιγαίο ήταν έντονοι κάτι που αποδεικνύεται στην πράξη.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb