Logo

Με πολύ κόσμο και κέφι η 3η Γιορτή Γης της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας (φωτογραφίες, βίντεο)

Στην κατάμεστη από κόσμο αυλή του Δημοτικού Σχολείου, πραγματοποιήθηκε η 3η Γιορτή Γης της Ευξείνου Λέσχη Χαρίεσσας. Κεντρικό κομμάτι της εκδήλωσης και φέτος η ανάδειξη και η προβολή των Ημαθιώτικων καρπών. Οι επισκέπτες είχαν την χαρά να γευτούν δωρεάν πρωτότυπες και δροσιστικές προτάσεις από φρούτα της περιοχής. Στα τραπέζια υπήρχαν τοποθετημένα καλαίσθητα καλαθάκια με ποικιλία φρέσκων φρούτων της περιοχής μας και κομπόστες ροδάκινο.

Στο χορευτικό μέρος της εκδήλωσης, χόρεψαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Άγιος Δημήτριος Χαρίεσσας", Τα "Ποντιακά Νιάτα" Ζερβοχωρίου, η Εύξεινος Λέσχη Επισκοπής και φυσικά η οικοδέσποινα Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας. Μάλιστα οι τρεις ποντιακοί σύλλογοι παρουσίασαν ένα πρόγραμμα μαζί, χορεύοντας πότε όλοι μαζί πάνω στην σκηνή και πότε εναλλάξ.

{jlex}flickr:72157685854626874{/jlex}

Στο καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς, οι Ματθαίος Τσαχουρίδης (λύρα-τραγούδι), Αλέξης Παρχαρίδης (τραγούδι) και Αντώνης Μπράσας (κλαρίνο) παρουσίασαν ποντιακό πρόγραμμα και έδωσαν την δυνατότητα στο κοινό να χορέψει.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαιτζίδης, οι πρώην βουλευτές Λάζαρος Τσαβδαρίδης και Ηλίας Φωτιάδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας Γιάννης Παρθενόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Νάουσας Στέλιος Δάγγας, Νάντια Τζέπου, η Δέσποινα Λαζαρίδου πρόεδρος ΔΕΥΑΝ Νάουσας, ο πρόεδρος του Κοπανού Χρήστος Στογιάννης, ο πολιτευτής Τάσος Μπαρτζώκας κ.α.

{jlex}flickr:72157684693774512{/jlex}

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb