Πραγματοποιήθηκε ο χορός των γυναικών του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας

Την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018, το τμήμα Γυναικών του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας, πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του για τη γιορτή της Γυναίκας, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βέροιας.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μητριτώνης Γιάννης, ο οποίος και αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που προσφέρει στο Σύλλογο το τμήμα Γυναικών, στο δημιουργικό, το πολιτιστικό αλλά και το οικονομικό επίπεδο. Αναφέρθηκε επίσης και στη θυσία των Βλάχων Ηρωίδων Γυναικών στους Αγίους Πάντες το 1878.

Στη συνέχεια μίλησε από πλευράς του τμήματος Γυναικών του Συλλόγου η κυρία Μπαμνιατζή - Τσιαρτσιάνη Ιωάννα για την ημέρα της Γυναίκας.

vlaxes2

Το κέφι ήταν αστείρευτο και οι γυναίκες χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους κάτω από τους ήχους της παραδοσιακής μουσικής της ορχήστρας του Δημήτρη Παράσχου. Τον χορό τίμησε με την παρουσία της η εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουμαριάς κυρία Τζήμα Αγορίτσα.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και το τμήμα Γυναικών ευχαριστεί πολύ όλες τις γυναίκες μέλη και φίλες του συλλόγου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Το τμήμα Γυναικών ευχαριστεί επίσης θερμά και τον Στρατηγό κύριο Βίνιο Νικόλαο για την παραχώρηση της αίθουσας, όπως επίσης και το προσωπικό της Λέσχης για την πολύ ευγενική τους συμμετοχή για την επιτυχία της εκδήλωσης.