Επιτυχημένο και φέτος το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών της Καλλιθέας (φωτογραφίες, βίντεο)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που διοργάνωσε ο Μ.Α.Σ. Βέροιας «Η Καλλιθέα», με τη συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και του Δήμου Βέροιας.

Η μουσικοχορευτική βραδιά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στο θεατράκι της Αγίας Παρασκευής, κι επρόκειτο για την εξ αναβολή εκδήλωση του συλλόγου(είχε αναβληθεί ως ένδειξη πένθους για τα θύματα της πυρκαγιάς στην Αττική) που πραγματοποιείται κάθε χρόνο κατά την εορτή της Αγίας Παρασκευής.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Τοπαλίδης.

Το χορευτικό πρόγραμμα άνοιξε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλειδίου «Ο Φίλιππος» που χόρεψε χορούς της Μακεδονίας. Ακολούθησε ο ΜΠΣ Νέας Νικομήδειας «Ο Αριστοτέλης» που χόρεψε ποντιακούς χορούς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουλούρας «Μακεδόνων Γαία» που χόρεψε χορούς από το Ρουμλούκι. Την βραδιά έκλεισε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Γαλατάδων» Πέλλας που χόρεψε χορούς του κάμπου των Γιαννιτσών.

Μετά την παρουσίαση του κάθε συλλόγου, απονεμήθηκαν αναμνηστικά στους εκπροσώπους των συλλόγων.

Το παρόν έδωσε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γ. Σοφιανίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Γ. Ορφανίδης, ο Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δ. Κουλουριώτης, ο Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Μ. Σουμελίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γ. Γουλτίδης και πλήθος κόσμου.

Μετά την παρουσίαση των χορευτικών ακολούθησε γλέντι για όλους.