Τον γύρο του κόσμου έκαναν χορεύοντας οι αθλήτριες του Φιλίππου Βέροιας (φωτογραφίες, βίντεο)

Με την μηχανή του χρόνου, ταξίδεψαν σε χώρες του κόσμου, οι χορεύτριες του Α.Π.Σ. Φιλίππου Βέροιας, στην ετήσια παράσταση που έδωσαν, την Τετάρτη 12 Ιούνη, στον κατάμεστο Χώρο Τεχνών.

Χαιρετισμό απηύθυνε η μία εκ των δύο προπονητριών του τμήματος, Ηρώ Χαβιαροπούλου.

Η εκδήλωση με τίτλο «Η μηχανή του χρόνου – Χορεύοντας από το χθες μέχρι το σήμερα» ξεκίνησε εντυπωσιακά, με τη συμμετοχή όλων των αθλητριών.

Στη συνέχεια οι θεατές ταξίδεψαν στην Αργεντινή, την Ιαπωνία, την Τζαμάικα, την Μέση Ανατολή, την Χαβάη, την Ινδία, την Αγγλία, την Ισπανία, την Ιταλία, το Μεξικό, την Ρωσία καθώς και σε άλλες χώρες, καταλήγοντας στον Εύξεινο Πόντο.

Τελειώνοντας οι χορεύτριες του συλλόγου, υπό την καθοδήγηση του προέδρου του ΜΑΣ «η Καλλιθέα» Βέροιας, χόρεψαν ποντιακά αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Κλείνοντας, μέλη του συλλόγου «η Καλλιθέα», με τη συμμετοχή του προέδρου του Φιλίππου – Τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής, Νίκου Παπανώτα, χόρεψαν Σέρα, ξεσηκώνοντας τους θεατές στο πόδι.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο πρόεδρος ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης, ο Βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μωυσιάδης κ.α.