Ευχαριστήριο της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας

 

Από την Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας με αφορμή την καθιέρωση της εκδήλωσης του "Μαθητικού Διαγωνισμού" που σκοπό έχει την ενίσχυση της νεολαίας ως κινητήριος δύναμη πάνω στις αξίες του Ελληνισμού & των Παραδόσεων, είχε τη χαρά να δεχτεί ένα αξιόλογο δώρο για τις εγκαταστάσεις της. Μια γενναιόδωρη προσφορά μιας SAMSUNG (Curved MFM TV) από την αγαπητή συγχωριανή- συνδημότισσα Φερλαχίδου Σοφία Διευθύνουσα Σύμβουλο της 2S A.E. εταιρείας του Ομίλου DPG, και τον κ. Φαράζογλου Θεόδωρο, Διευθυντή Πωλήσεων της SAMSUNG.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας, νιώθουν την ανάγκη να σας ευχαριστήσουν θερμά και να σας διαβεβαιώσουν πως με την ευγενική σας προσφορά ενισχύεται την υλοποίηση των σκοπών και στόχων του συλλόγου μας για τη διαφύλαξη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς μας, για την ανάπτυξη και καλλιέργεια δεσμών επικοινωνίας των μελών μας αλλά και για την πνευματική καλλιέργεια-απασχόληση της νεολαίας με τη δημιουργία των καταλληλότερων συνθηκών.

Ευχαριστίες επίσης οφείλουμε για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους, το καφέ "Follow"στη Χαρίεσσα του Πολύξενου & Ολυμπίας Παμπουχίδη καθώς και το Στεγνοκαθαριστήριο "ΕΝ ΛΕΥΚΩ" του Νατσαρίδη Αντώνη στη Σκύδρα.