Αριστούχοι μαθητές και ΛΟΝΑΠ "Το Ρουμλούκι" βραβεύτηκαν στην Αλεξάνδρεια (φωτογραφίες)

Το απόγευμα της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας η καθιερωμένη εκδήλωση απονομής χρηματικών βραβείων και επαίνων σε αριστούχους φοιτητές, καθώς επίσης στους επιτυχόντες στης γενικές εξετάσεις για την εισαγωγή στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Έπαινοι απονεμήθηκαν και σε αριστούχους μαθητές των τριών τάξεων του Λυκείου.

Επίσης τιμήθηκε ο Λαογραφικός Όμιλος Ντόπιων Αλεξάνδρειας και Περιχώρων "Το Ρουμλούκι" για την 40χρονη παρουσία του στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής. Την βράβευση έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κ.Παντελεήμων ο οποίος απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του ΛΟΝΑΠ κ.Διονύσιο Ματόπουλο.

alexandria mathites

Της εκδήλωσης προηγήθηκε Εσπερινός κατά τον οποίο χοροστάτησε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος στο τέλος της Ακολουθίας ανάγνωσε και σχετική ευχαριστήρια ευχή για τους επιτυχόντες των εξετάσεων.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο αρχιερατικός επίτροπος Αλεξανδρείας και υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας αρχιμ. Διονύσιος Ανθόπουλος. Ομιλητής φέτος ήταν ο Πρωτ. του Οικουμενικού Θρόνου και Δρ. Θεολογίας π. Στυλιανός Μακρής, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Εκπαίδευση, φοίτηση, σπουδές, μόρφωση - παίδευση, επιφοίτηση, σπουδή, μεταμόρφωση».

Δείτε φωτογραφίες από τις βραβεύσεις

{jlex}flickr:72157674514233574{/jlex}