Επιτυχημένη η γιορτή βλάχικης πίτας στη Νάουσα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η γιορτή Βλάχικης πίτας που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Σύλλογος Βλάχων Νάουσας την Τετάρτη στην κατάμεστη αίθουσα του οικογενειακού κέντρου « Πέστροφα» .

Η πρόεδρος Αρχοντούλα Τζιμουλίκου αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε τις κυρίες που ετοίμασαν τις παραδοσιακές βλάχικες πίτες και τις απένειμε από έναν αναμνηστικό έπαινο για τη συμμετοχή τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΠΟΠΣΒ κ. Μιχάλης Μαγειρίας ο οποίος κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του απέμεινε μια αναμνηστική πλακέτα στην πρόεδρο του συλλόγου για το έργο που επιτελείται, ο περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας κ. Θεόφιλος Τεληγιαννιδης ,η γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου κ. Στελλα Αραμπατζή,οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δημήτρης Μαντσιος και κ. Γιάννης Γιαννούλης. Ακόμη εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων Αραπιτσα, Λύκειο Ελληνίδων, Πυρσός και του συλλόγου Βλάχων Περιβολιωτών Ν. Ημαθίας.

Η χορωδία του συλλόγου τραγούδησε κάποια βλάχικα τραγούδια και χόρεψε το παιδικό χορευτικό τμήμα του συλλόγου. Στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι για όλους.