Στην Αλεξάνδρεια θα συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας

Το Σάββατο 6 Απριλίου 2017 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας θα συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο (Π.Σ.) του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων (Σ.Πο.Σ.) Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας. φιλοξενούμενο στα γραφεία του τοπικού συλλόγου. Τα προς συζήτηση θέματα ημερησίας διατάξεως είναι:

1. Ενημέρωση από τον Πρόεδρο.

2. Ενημέρωση για το 10ο Φεστιβάλ των Παιδικών Χορευτικών που θα πραγματοποιηθεί στο Κιλκίς από τον Γενικό Συντονιστή κ.Αμοιρίδη Νικόλαο, Αντιπρόεδρο του Σ.Πο.Σ. Κ.Μ. και Θ.

3. 19η Μαΐου, ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Ενεργοποίηση συμμετοχής του Σ.Πο.Σ. και των Τοπικών Συλλόγων, καθώς και άλλοι τρόποι δράσης.

4. Πρόταση ψηφίσματος για τον Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί (Yannis Vasilis Yaylalı) και την ταλαιπωρία που υφίσταται λόγω της εκ νέου φυλάκισής του από τις αρχές του Τουρκικού κράτους.

5. Συζήτηση επί της επιστολής (e-mail) του μέλους του Π.Σ. του Σ.Πο.Σ. κ.Κατσίδη Ευσταθίου.

Όπως όλες οι συνεδριάσεις έτσι και αυτή θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Δ.Σ. του φιλοξενούντος Συλλόγου, μελών Δ.Σ. άλλων αδελφών σωματείων, μελών των Σωματείων, καθώς και νέων.