Logo

Γνωριμία με τα κηπευτικά Αγίου Γεωργίου πραγματοποιήθηκε στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Εκδήλωση για την προβολή της 3ης Γιορτής Κηπευτικών Αγίου Γεωργίου, πραγματοποίησε ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Βέροιας, την Παρασκευή 28 Ιουλίου, στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας. «Είναι μια γιορτή που τείνει να γίνει θεσμός αφού τις προηγούμενες χρονιές είχε μεγάλη επιτυχία κι αγκαλιάστηκε από όλων τον κόσμο. Θα υπάρχει πλούσιο χορευτικό και μουσικό πρόγραμμα και στο τέλος της γιορτής θα διανεμηθούν δωρεάν κηπευτικά στους επισκέπτες», είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Θεοφάνης Κουτρούλιας.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δουν τις βιτρίνες με τα προϊόντα, να δοκιμάσουν εδέσματα φτιαγμένα με βάση τα κηπευτικά, να μάθουν τις εναλλακτικές χρήσεις των κηπευτικών (πιο gourmet γεύσεις) και φυσικά να προσκαλεστούν στην μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος, την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 στις 9 το βράδυ, στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Γεωργίου.

Η βραδιά έκλεισε με το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου που χόρεψε χορούς της Μακεδονίας, της Μικράς Ασίας, της Θράκης και του Πόντου. Τέλος στήθηκε μεγάλος χορός με τη συμμετοχή του κόσμου.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Κορωνάς, ο Πρόεδρος ΚΑΠΑ κ. Διαμάντης, ο Αντιδήμαρχος κ. Σοφιανίδης, ο Εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Γιάγκογλου, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα. Καρατζιούλα και ο Αντιδήμαρχος κος Σιδηρόπουλος.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, του Δήμου Βέροιας, του Επιμελητηρίου Ημαθίας και της Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης.

View this gallery on Flickr

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb