Logo

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου για την Γιορτή Κηπευτικών

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Γεωργίου ανακοινώθηκαν τα εξής: "Μετά και το κλείσιμο της αυλαίας της 3η Γιορτής Κηπευτικών που πραγματοποίησε ο σύλλογος μας, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση και στην επιτυχή διεξαγωγή της.

Η συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, και η υποστήριξη από τον Δήμο Βέροιας, το Επιμελητήριο Ημαθίας και την Κεντρική Λαχαναγορά Θεσσαλονίκης ήταν καθοριστικής σημασίας για την διεύρυνση των δράσεων μας για πρώτη φορά και στην καρδιά του Δήμου μας.

Σημαντική επίσης ήταν και η βοήθεια των χορηγών μας, που με την προσφορά τους μπορέσαμε να υλοποιήσουμε τον προγραμματισμό της 3η Γιορτής Κηπευτικών. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε η στήριξη τους είναι αξιοσημείωτη.

Γνωρίζουμε όλοι πως για να πραγματοποιηθούν τέτοιες μεγάλες εκδηλώσεις απαραίτητο είναι το ανθρώπινο δυναμικό. Κάτι για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι είναι οι εθελοντές μας. Συγχωριανοί κάθε ηλικίας εργάστηκαν ακούραστα στο πλευρό μας από κάθε πόστο, αναδεικνύοντας την φιλοξενία του τόπου μας σε κάθε επισκέπτη που μας τίμησε με την παρουσία του. Αυτή η συλλογική προσπάθεια του χωριού αποτελεί την δυναμική του συλλόγου μας.

Παρόλο που φέτος οι έντονες κλιματικές διακυμάνσεις επηρέασαν ποσοτικά την παραγωγή κηπευτικών, η ανταπόκριση των παραγωγών μας ήταν για μία ακόμη φορά μεγάλη, προσφέροντας απλόχερα τα προϊόντα τους προς διάθεση στους επισκέπτες της 3ης Γιορτής Κηπευτικών.

Τέλος θα ήταν παράλειψη μας να μην επισημάνουμε την συμβολή των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων του νομού μας, που πρόβαλαν και κάλυψαν την προσπάθεια μας να προωθήσουμε τα προϊόντα του τόπου μας.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν οι:

Βουλευτής Χρήστος Αντωνίου, οι πρώην βουλευτές Κώστας Λαπαβίτσας και Τάσος Σιδηρόπουλος, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ημαθίας Θεόφιλος Τεληγιαννίδης , ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Παπαδόπουλος, Στέλιος Ασλάνογλου, Γιώργος Σοφιανίδης, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης, ο πρώην Δήμαρχος Δήμου Δοβρά Τσιούντας Χρήστος, ο πρώην Δήμαρχος Δήμου Βεργίνας Χρυσόστομος Χατζόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βέροιας Ιακωβίδου Ευγενία, Πετρούλα Παπαδίνα, Θωμάς Αγγελίνας, Γιώργος Γουλτίδης, Μιχάλης Σουμελίδης, Δημήτρης Τραπεζανλής, Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, Σάκης Αποστολόπουλος, Θανάσης Σιακαβάρας, ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αγίου Γεωργίου Δημοσθένης Παπαπετρίδης, ο τοπικός σύμβουλος Χατζόπουλος Γεώργιος, η Δημοτική Σύμβουλος Νάουσας Δώρα Μπαλτατζίδου, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Κ.Α.Θ. Παπαδόπουλος Θεόδωρος, ο Πρόεδρος του μεταποιητικού τμήματος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Γιάγκογλου Αναστάσιος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Βασίλης Φωτιάδης και ο προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Βέροιας Μπάμπης Καπουρτίδης

Επίσης οι σύλλογοι

Απόλλων Αγίου Γεωργίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς», η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Μαρίνας, Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Όμιλος Αρκοχωρίου «ΑΡΚΤΟΣ», ο Πολιτιστικος και Αθλητικος Συλλογος Αμμου, ο σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μίεζα.

Γνωρίζουμε πως η προσπάθεια προβολής των κηπευτικών Αγίου Γεωργίου δεν πρέπει και δεν μπορεί να περιοριστεί σε μία ετήσια γιορτή, εάν θέλουμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για αυτό επιφυλασσόμαστε στο εγγύς μέλλον για επιπλέον δράσεις προς αυτήν την κατεύθυνση".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb