Μουσικό Ταξίδι στο φως του φεγγαριού στην Κουμαριά

Κάτω από το φως του ολόγιομου φεγγαριού που έλουζε τον αύλειο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Κουμαριάς, οι κάτοικοι του χωριού και πολλοί επισκέπτες απόλαυσαν την ομορφότερη πανσέληνο της χρονιάς σε μια μαγική βραδιά.

Μικροί και μεγάλοι παρευρέθηκαν στον χώρο και ταξίδεψαν με τις μελωδίες του Δημήτρη Κύρτσου και της Κατερίνας Σωτηρίου, σε ένα πρόγραμμα που περιλάμβανε αγαπημένα τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων συνθετών και δημιουργών της μουσικής σκηνής.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κουμαριάς «Η ΝΤΟΛΙΑΝΗ» στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουμαριάς «Η ΝΤΟΛΙΑΝΗ» εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της βραδιάς: κ. Νίκο Αναστασίου και κα Σουμέλα Μπλέτσα των καταστημάτων Bruno Coffee Stores, κ. Μούρνο Στέργιο και κα Σοφία Νάκη της Ταβέρνας «Όπως παλιά», κ. Γιώργο Νταλιμπίρα της BMW Service, κα Τασούλα Πετρομελίδου του καταστήματος Υφάσματα Πετρομελίδη. Επίσης ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση καθώς επίσης και όσους στηρίζουν με την παρουσία τους τις δράσεις του Συλλόγου.