Logo

Ενημερωτική ημερίδα στις Αιγές

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, με την ευκαιρία της έναρξης του έργου "Στερέωση, συντήρηση, αναστήλωση και ανάδειξη του Ανακτόρου των Αιγών - Φάση Δ.1", που έχει ενταχθεί στον Αξονα Προτεραιότητας "Ανάπτυξη μηχανισμών στήριξης της Επιχειρηματικότητας" του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» του ΕΣΠΑ 2014 – 2020, διοργανώνει ενημέρωση για θέματα ασφάλειας, υγείας και πρώτων βοηθειών, με ομιλητή το Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας Δρ Χρ. Κούτρα.

Την ενημερωτική ομιλία, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στη 13.00 στο αμφιθέατρο του νέου κτηρίου του Πολυκεντρικού Μουσείου Αιγών, θα παρακολουθήσουν όλοι οι εργαζόμενοι στο εν λόγω έργο, αλλά η συμμετοχή είναι ανοιχτή και για κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.

Πληροφορίες:
Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, 23310 29737, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb