«Παιχνιδομαχίες» στην Κουμαριά

Δεκάδες μικρά και μεγάλα παιδιά το απόγευμα της Τετάρτης 16 Αυγούστου κατέκλησαν τον αύλειο χώρο του παλιού Δημοτικού Σχολείου της Κουμαριάς για να λάβουν μέρος στις «Παιχνιδομαχίες» που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουμαριάς «Η ΝΤΟΛΙΑΝΗ».

Η συντονίστρια των παιχνιδιών Ειρήνη Μουταφίδου με βοηθό την Αθηνά Πιτούλια ξεκίνησαν τα παιχνίδια για τη σύσφιξη των ομάδων, οι οποίες περιλάμβαναν παιδιά όλων των ηλικιών καθώς και τους γονείς τους. Στη συνέχεια στήθηκαν τρεις «στίβοι μάχης» με βαθμό δυσκολίας ανάλογα με την ηλικία των παιδιών που περιλάμβαναν αγωνιστικά παιχνίδια συντονισμού, συγκέντρωσης, στόχου, ισορροπίας και ταχύτητας. Τέλος δόθηκε η ευκαιρία και στους γονείς να αγωνιστούν στο διαχρονικό παιχνίδι της «διελκυστίνδας»!!! Μικροί και μεγάλοι μέσα σε κλίμα ομαδικότητας και συνεργασίας έπαιξαν, γέλασαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους συνοδεία του DJ NINO VERIA (Ευγένιου Βαρακλή).

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουμαριάς «Η ΝΤΟΛΙΑΝΗ» ευχαριστεί θερμά την κ. Μουταφίδου Ειρήνη, την κ. Πιτούλια Αθηνά και τον Ευγένιο Βαρακλή για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.