Έκθεση ζωγραφικής στη Νάουσα

zografiki eikastika na

Το Αγροτικό Κίνημα Ελλάδος οργανώνει στην Νάουσα την 1η διεθνή έκθεση ζωγραφικής. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου ώρα 6 μ.μ. στον δημοτικό χώρο τέχνης Ναϊάς (πρώην Βέτλανς) και θα λειτουργεί έως την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014, από τις 10:30 π.μ. έως τις 9:30 μ.μ.

Στην διεθνή έκθεση ζωγραφικής συμμετέχουν περίπου 50 καλλιτέχνες (από Τουρκία, Σερβία, Γερμανία, Ρουμανία, και από τον Ελλαδικό χώρο από Νάουσα, Θεσ/νίκη, Αθήνα, Καβάλα, Κέρκυρα, Πελοπόννησο και Θεσσαλία). Η έκθεση αυτή είναι μοναδική στην Ελλάδα, και γίνεται για πρώτη φορά στην Νάουσα.

"Σκοπός μας είναι να αναπτύξουμε όλους τους τομείς του πολιτισμού, να προβάλουμε την ελληνική κουλτούρα και να κάνουμε την Νάουσα ένα διεθνές πολιτιστικό κέντρο. Θέλουμε η έκθεση αυτή να γίνει διεθνής θεσμός, όπως είναι οι εκθέσεις του Βερολίνου, του Μιλάνου, του Λονδίνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης. Η αρχή έγινε. Είναι μία σημαντική ευκαιρία να συναντηθούν εικαστικοί καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να ανταλλάξουν απόψεις και να προβάλουν διεθνώς το έργο τους" αναφέρουν οι διοργανωτές.