Έκθεση ζωγραφικής στην Βέροια των εικαστικών καλλιτεχνών του Εργαστηρίου Κωνσταντίνου Αρώνη

Η έκθεση των έργων ζωγραφικής 2016-2017, που φιλοτέχνησαν οι εικαστικοί καλλιτέχνες στο πλαίσιο των μαθημάτων-σεμιναρίων και γενικότερα των δραστηριοτήτων του Εργαστηρίου Εικαστικών του Κωνσταντίνου Αρώνη στη Βέροια ξεκινά τη λειτουργία της την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017, στις 9.00 το βράδυ, στο καφέ-γκαλερί «MacOza».

Οι εικαστικοί καλλιτέχνες: ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΒΡΑΑΜ, ΕΛΣΑ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ, ΛΙΛΑ ΒΑΡΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΛΙΑΚΟΥ, ΟΛΓΑ ΓΙΑΜΑ, ΣΙΣΣΥ ΓΚΑΜΠΕΣΗ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΟΡΜΠΑΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΪΚΗ, ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΚΑΡΑΛΗ, ΛΥΔΙΑ ΚΑΡΑΜΟΥΤΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΤΣΙΑΛΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΕΥΑ ΛΙΓΑΚΗ, ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΟΥ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΝΤΖΟΣ, ΣΟΦΙΑ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ ΜΑΝΟΥΔΗ, ΔΩΡΑ ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ, ΕΦΗ ΣΟΦΙΑΝΙΔΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΣΥΛΙΒΡΙΛΗ, ΜΑΡΙΑ ΤΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΠΗ ΤΣΙΑΛΟΥ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ, ΜΕΛΕΤΙΝΗ ΤΣΙΛΗ, ΧΡΥΣΑ ΦΙΛΙΝΤΑΤΖΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΧΕΙΜΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ εκθέτουν στους χώρους του πάντα φιλόξενου «MacOza» τα έργα τους, αποτέλεσμα των ζωγραφικών αναζητήσεών τους σε όλη την περασμένη χειμερινή περίοδο.

Τη βραδιά των εγκαινίων, παράλληλα, ολοκληρώνεται και το πρότζεκτ “11 Λογοτέχνες και 23 Εικαστικοί –Πεδία συνάντησης” που πραγματοποιήθηκε φέτος στο εργαστήρι του Αρώνη με την παρουσίαση για πρώτη φορά ομότιτλου λευκώματος, σε επιμέλεια Κωνσταντίνου Αρώνη και Αλεξάνδρας Μυλωνά, καρπού της δημιουργικής συνεργασίας καλλιτεχνών δυο διαφορετικών τεχνών, της ζωγραφικής αλλά και του λόγου. Στο πρότζεκτ αυτό συμμετείχαν με κείμενά τους λογοτέχνες της Βέροιας, μεταξύ των οποίων και μέλη του Ποιητικού Πυρήνα: ΚΟΥΛΑ ΑΔΑΛΟΓΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΟΡΔ. ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ, ΣΟΥΛΗΣ ΛΙΑΚΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΟΥΔΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΥΛΩΝΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ. ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΓΝΑΤΗΣ ΧΟΥΒΑΡΔΑΣ.

Το Εργαστήρι Εικαστικών του αρχιτέκτονα-εικαστικού Κωνσταντίνου Αρώνη λειτουργεί εδώ και έξι χρόνια στη Βέροια παρέχοντας σε μικρούς και μεγάλους που θέλουν να ασχοληθούν με την τέχνη της ζωγραφικής μαθήματα ακουαρέλας, ελευθέρου σχεδίου, ακρυλικών, τυπωμάτων-χαρακτικής, εικονογράφησης και κόμικς-άνιμε (σκιτσογραφίας, προοπτικής, σεναρίου), καθώς και με υψηλού επιπέδου πολυεπίπεδη προετοιμασία για Αρχιτεκτονικές σχολές και σχολές Καλών Τεχνών, που αποτελεί εγγύηση επιτυχίας (Παστέρ 11, Βέροια Τηλ.επικοινωνίας: 2331 400330 και 6977714774).

Περισσότερα στο: https://konstantinosaronis.blogspot.gr/