Επιτυχημένο το παραδοσιακό γλέντι της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το παραδοσιακό γλέντι της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας, στο οινοποιείο «Κόκκινος», την Κυριακή 5 Νοεμβρίου. Το πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, γλέντησε υπό τους ήχους της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής, με κρασί και τσίπουρο Ναούσης, ενώ παράλληλα στον εσωτερικό χώρο του οινοποιείου, πραγματοποιούνταν η διαδικασία της απόσταξης.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της Ε.Λ.Π.Ν. κ. Φανιάδης, η Βουλευτής κ. Καρασαρλίδου και ο πρόεδρος του Σ.Πο.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας κ. Καγκελίδης, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην έντονη και ποικίλη δραστηριότητα του σωματείου, αλλά και στις εντατικές προσπάθειες για την διάσωση της Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής Ημαθίας κ. Καρασαρλίδου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. κ. Καραπαναγιωτίδης, Τζουβάρας, Μπαλτατζίδου και Τσαγκαλίδου, ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Γιάγκογλου, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πατρίδας κ. Σιδηρόπουλος, ο πρόεδρος του Σ.Πο.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας κ. Καγκελίδης, ο πρόεδρος της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ναούσης κ. Τσέλιος, ο Σύλλογος Κρητών Ωραιοκάστρου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νάουσας «ΠΥΡΣΟΣ», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς», αλλά και πολλοί φίλοι και μέλη του συλλόγου.