Εντυπωσιακή η έκθεση του προγράμματος "Γένους Θηλυκού"

Τα έργα - κομψοτεχνήματα ενός πολύ επιτυχημένου προγράμματος παρουσιάστηκαν τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στη χριστουγεννιάτικη έκθεση της δράσης «Δημιουργία Γένους Θηλυκού», στο φουαγιέ του πολυχώρου πολιτισμού "Χρήστος Λαναράς" (αίθουσα Βέτλανς).

Στο πρόγραμμα του Δήμου Νάουσας πήραν μέρος 250 γυναίκες από Νάουσα και Βέροια. Πλήθος γυναικών παρευρέθηκε στη διάρκεια της έκθεσης για να θαυμάσει εντυπωσιακές δημιουργίες που έγιναν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης ευχαρίστησε και συνεχάρη τις εκπαιδευόμενες και τις εκπαιδεύτριες του προγράμματος, ενώ ενημέρωσε ότι στις νέες δράσεις περιλαμβάνονται και σεμινάρια μαγειρικής από καταξιωμένους Σεφ, με τον επόμενο κύκλο μαθημάτων της "Δημιουργίας Γένος Θηλυκού" να ξεκινά αρχές Φεβρουαρίου.
Παρούσα στην εκδήλωση και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Τάκη-Τζέπου καθώς και η Δημοτική Σύμβουλος Στέλλα Αραμπατζή.

Το απόλυτα επιτυχημένο πρόγραμμα οφείλεται στην ανιδιοτελή προσφορά των εκπαιδευτριών, τις οποίες ο Δήμος Νάουσας ευχαριστεί προσωπικά μία μία:

• Την κ. Ζωή Σιώπη, στο τμήμα κεντήματος
• Την κ. Μάριον Μπαχάνου, την κ. Πόπη Χατζηπέτρου και την κ. Βέτα Βασιλειάδου, στο τμήμα πλεξίματος
• Την κ. Αλεξάνδρα Εμμανουήλ, στο τμήμα μοκροκατασκευών
• Την κ. Ροδόπη Πασπάλη, στο τμήμα Ραπτικής
• Την κ. Τάνια Στόιου, στο τμήμα της χοροθεραπείας
• Και την κ. Λένα Τσιρίδου, στο τμήμα Art theraphy

Τέλος ευχαριστεί θερμά τα ζαχαροπλαστεία Ρίζος, Σούλα και Τζέπος για την προσφορά τους σε χριστουγεννιάτικα εδέσματα καθώς και τον κ. Νούσιο για την προσφορά του σε ντόνατς.