Ψητά, κρασί και χορός από τους κρεοπώλες της Βέροιας το Σάββατο στην πλατεία Δημαρχείου

krepoles kemaed

Το πρόγραμμα της φετινής τους γιορτής παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου η Συντεχνία Κρεοπωλών Βέροιας. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 8 Νοεμβρίου, γιορτή των Ταξιαρχών, οι κρεοπώλες της Βέροιας εκτός από τις καθιερωμένες τους εκδηλώσεις θα πραγματοποιήσουν και λαϊκό γλέντι, με ελεύθερη είσοδο, στην πλατεία Δημαρχείου το οποίο θα ξεκινήσει στις 7μμ.

«Φέτος είπαμε να αλλάξουμε το πρόγραμμα της γιορτής και σκεφτήκαμε να κάνουμε κάτι για τον κόσμο της Βέροιας» σημείωσε ο πρόεδρος της Συντεχνίας Νίκος Κακαφίκας και πρόσθεσε: «Σκεφτήκαμε να προσφέρουμε φαγητό στους πελάτες μας και στον κόσμο της πόλης. Θέλουμε να τιμήσουμε το καταναλωτικό κοινό και αν η εκδήλωση πετύχει θα την καθιερώσουμε. Η εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουμε στην πλατεία Δημαρχείου θα αρχίσει στις 7μμ με φαγητό, κρασί, μουσική και χορό από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας και την ΚΕΠΑ. Το κρασί θα είναι από οινοποιία Νάουσας και το ψωμί από τους αρτοποιεία Βέροιας. Τα μαγαζιά μας είναι πρότυπο και πρωτοπόρα».

Ο ταμίας του Συλλόγου Θωμάς Ζιώγας πρόσθεσε: «Κάθε χρόνο κάνουμε την γιορτή μας, εκκλησιασμό και μνημόσυνο για τους κεκοιμημένους συναδέλφους μας. Η φετινή εκδήλωση στο Δημαρχείο θα είναι για εμάς μια διαφήμιση. Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους "συναδέλφους" μας στις τιμές και κάνουμε εκδηλώσεις για να δείξουμε την ποιότητα των προϊόντων μας».

Στην εκδήλωση θα υπάρχει και κουμπαράς και όσοι θέλουν θα έχουν την δυνατότητα να ενισχύσουν το ΚΕΜΑΕΔ.

Σχολιάζοντας την κίνηση των κρεοπωλών η διευθύντρια του ΚΕΜΑΕΔ Μελίνα Δαμιανίδου σχολίασε: «Μας ενισχύουν πάντα οι κρεοπώλες της Βέροιας».