Ξεκινά το «Naoussa street food festival-wine edition»

Στο πλαίσιο του «Naoussa Street Festival 2», ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας σε συνεργασία με την ομάδα «Soulfood Thessaloniki» (Streetfood & Beer Festival) και με οδηγό τη γεύση, παρουσιάζουν το «Naoussa street food festival-wine edition». Στην πρωτεύουσα του ξινόμαυρου από 7-9 Σεπτεμβρίου από τις 17:00 το απόγευμα, στο πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου της Νάουσας, ταξιδεύει η κουλτούρα φαγητού δρόμου.

Καθημερινά, οι καταξιωμένοι σεφ του χώρου, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος (Chef Evora Eatery / 4023 (UK) Mediterranean food), Φώτης Πλατέλας (live cooking chef Electra Palace, Sani Beach Chalkidiki, R&D Chef Provil), Χρήστος Εξαρχόπουλος (Soulfood Thessaloniki) και ο Bartender Αναστάσης Βιζυνός (Margarita, C in Cin), δημιουργούν, μαγειρεύουν και φτιάχνουν κοκτέιλ που όλα σχετίζονται με το μοναδικό ξινόμαυρο κρασί της Νάουσας.

Επίσης στο φεστιβάλ συμμετέχουν ο Σύνδεσμος Οινοποιών και Αμπελουργών Νάουσας και οι τοπικές επιχειρήσεις: Ταβέρνα «4 Εποχές», Ταβέρνα «Χάραμα», «Τζέπος Daily Bakery», «Καφελλήνιον».

Τρεις ημέρες με Djs, μουσικές συναυλίες με τους REC και τον Νίκο Πορτοκάλογλου, Live Cooking & Cocktails και δρώμενα για τους λάτρεις της κουλτούρας του δρόμου και όχι μόνο στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, πλακόστρωτο δημοτικού πάρκου, ώρα 21:00
«Naoussa Street Food Festival – Wine Edition», live Dj set

Γνωστοί DJ’s με τη συνεργασία του Soulfood Thessaloniki, παρουσιάζουν μουσικό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια του «Naoussa Street Food Festival – Wine Edition».

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, πλακόστρωτο δημοτικού πάρκου, ώρα 21:00
«Back to school concert», με τους REC

Οι REC το #1 Urban Pop συγκρότημα βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή του. Με την Ξένια να έχει επιστρέψει πιο καυτή από ποτέ από τον Άγιο Δομήνικο και το Survivor II, το συγκρότημα με τα πιο δυνατά Hits κάνει την πιο δυνατή του περιοδεία. Με το #thelo να έχει γίνει το επίσημο soundtrack του φετινού καλοκαιριού οι REC προσφέρουν μια αξέχαστη live clubbing εμπειρία.

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, πλακόστρωτο δημοτικού πάρκου, ώρα 21:00
Μουσική συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, έχοντας στις αποσκευές του το νέο του δίσκο «Εισιτήριο» και την εξαιρετική μπάντα του, τους «Ευγενείς Αλήτες», έρχεται στη Νάουσα για ένα δυνατο live γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, όμορφες μελωδίες και συγκινητικές ερμηνείες συνθέτουν την ατμόσφαιρα των μοναδικών συναυλιών-πάρτι του Νίκου Πορτοκάλογλου.

Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Τα εδέσματα και τα ποτά θα πωλούνται βάσει τιμοκαταλόγου από την κάθε επιχείρηση εστίασης.