Ξεκινά στις 6 Δεκεμβρίου στο Φράγμα Αλιάκμονα το Δάσος των Χριστουγέννων (video)

kepa dasos

Ξεκινά στις 6 Δεκεμβρίου στο Φράγμα του Αλιάκμονα το Πάρκο των Χριστουγέννων. Η λειτουργία θα είναι καθημερινή, θα ξεκινά στις 10πμ και θα κλείνει στις 9μμ το βράδυ.  Η φετινή διοργάνωση παρουσιάστηκε σήμερα από τον επιχειρηματία αλλά και τους ανθρώπους της ΚΕΠΑ και του δήμου Βέροιας.

Ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Γιώργος Σοφιανίδης τόνισε στην παρουσίαση: "Η περσινή επιτυχία και η ανταπόκριση που είχε στον κόσμο, μας οδήγησε στην επιλογή να το επαναλάβουμε. Θετικός ήταν και ο κ. Μιχόπουλος. Θα ξεκινήσει στι 6 Δεκεβρίου έως 6 Ιανουαρίου. Θα έχουμε εκεί και χορευτικές εκδηλώσεις. Θα είναι ανοιχτό κάθε μέρα. Ο επιχειρηματίας είναι αξιόπιστος. Επίσης θα προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στα ΑμΕΑ".

 

Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Βασίλης Λυκοστράτης είπε: "Αν ήταν πιο κοντά στην Βέροια ίσως βοηθούσε περισσότερο. Είναι δύσκολο όμως να βρεθεί τέτοιος χώρος κοντά στην πόλη. Στο περίπτερο που θα έχει ο δήμος θα διαφημίσουμε το κοινό εισιτήριο που έχουν τα μουσεία μας αλλά και όσα μπορεί ο επισκέπτης να δει στην Βέροια".

Ο επιχειρηματίας Φώτης Μιχόπουλος σημείωσε: "Σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα αποφασίσαμε και φέτος να κάνουμε το Δάσος των Χριστουγέννων. Η Βέροια έχει επιλεχθεί από πέρσι. Το σημείο είναι κομβικό. Θα πρέπει να το αγκαλιάσει η Βέροια, να το θεωρήσει σαν κάτι δικό της". Σε ερώτηση για το αν η εταιρεία έμεινε ικανοποιημένη από τα περσινά αποτελέσματα, ο κ. Μιχόπουλος δήλωσε ότι έμεινε ικανοποιημένος. Επίσης συγκριτικά με πέρσι δήλωσε ότι φέτος θα είναι φθηνότερα τα παιχνίδια αλλά και προσφορές. Ακόμη είπε ότι υπάρχει μεγάλη προσφορά για τα σχολεία. Επίσης ο κ. Μιχόπουλος είπε ότι πέρσι τα λεφτά που έμειναν στην πόλη από την λειτουργία του Δάσους των Χριστουγέννων (λειτουργικά έξοδα) ήταν 152.000 ευρώ.

Η υπεύθυνη προγραμματισμού της ΚΕΠΑ Νανά Καραγιαννίδου σημείωσε ότι φέτος θα υπάρχει στο Δάσος των Χριστουγέννων δικό της περίπτερο που θα ενημερώνει για τα εκπαιδευτικά της προγράμματα και επίσης θα στηθεί εξέδρα για εκδηλώσεις.