"Βούλιαξε" η Νάουσα - Στο επίκεντρο το δρώμενο "Γενίτσαροι και Μπούλες" (φωτογραφίες, βίντεο)

Με σύμμαχο τον καιρό, με πολύ κόσμο και με το δρώμενο "Γενίτσαροι και Μπούλες" να είναι στο επίκεντρο ντόπιων και επισκεπτών, γιορτάστηκε η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς στη Νάουσα. Από πολύ νωρίς, η πόλη πλημμύρισε επισκέπτες (Ακόμη και μετά τις 2μμ, στο φανάρι της διασταύρωσης υπήρχε ουρά αυτοκινήτων που πήγαινε στη Νάουσα).

Τα μπουλούκια έκαναν και φέτος το γνωστό τους δρομολόγιο προς το Δημαρχείο και από εκεί συνέχισαν την περιοδεία τους στις γειτονιές της πόλης. Από κοντά και οι χιλιάδες επισκέπτες με φωτογραφικές μηχανές να αποθανατίζουν τον χορό.

Στις γειτονιές, ψησταριές στημένες σε πολλά σημεία. Εκλεκτοί μεζέδες και ξινόμαυρο κρασί για όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την μεγάλη αποκριάτικη γιορτή.

Μεταξύ των επισκεπτών, διακρίναμε τον Ευρωβουλευτή Θόδωρο Ζαγοράκη με την σύζυγο του Ιωάννα Λίλη, τους βουλευτές Φρόσω Καρασαρλίδου, Απόστολο Βεσυρόπουλο Χρήστο Αντωνίου,, τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη, την Περιφερειακή Σύμβουλο Νίκη Καρατζιούλα, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Πέτρο Τσαπαρόπουλο, τον υποψήφιο βουλευτή Τάσο Μπαρτζώκα, την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Ολυμπία Σουγιουλτζή κ.α.