Με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του «Αγίου Δημητρίου» Χαρίεσσας

Την Κυριακή της Τυρινής πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου με απόλυτη επιτυχία. Πλήθος κόσμου απήλαυσε τα χορευτικά τμήματα όπου παρουσίασαν τοπικούς χορούς. Επίσης συμμετείχαν χορευτές από το Ισραήλ, Βέλγιο, Γαλλία, Αμερική, Ολλανδία, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην Ελλάδα για το σεμινάριο του Μάνου Γαλίτη και της Κατερίνας Ντελιοπούλου και παρουσίασαν χορούς Θράκης.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο πάτερ Νικόλαος Παπαθεοδώρου, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαιτζίδης, ο αντιδήμαρχος Στέλιος Δάγγας, ο βουλευτής ΝΔ Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο πρόεδρος τ.κ. Χαρίεσσας Σιδηρόπουλος Δημήτρης και οι τοπικοί σύμβουλοι Κουμλίδου Μαρία και Γεωργιάδης Σταύρος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μπαλτατζίδου Δώρα, Πασχούλα Χρύσα, ο υποψήφιος δήμαρχος Νικόλαος Καρανικόλας και ο υποψήφιος βουλευτής Τάσος Μπαρζώκας, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων Φίλιππος Επισκοπής, Άγιος Χριστόφορος Πολυπλατάνου, Σταυροδρομίου οι Γηγενείς, Κάμπος Νάουσας, Αγίου Γεωργίου Δοβρά, σύλλογος Ξάνθης Θάμαρυς, Α.Ε.Χ. Χαρίεσσας, Διόνυσος Κύπρου, Μέγας Αλέξανδρος Γαλατάδων, Μέεζα Κοπανου.

Την εκδήλωση απογείωσε η ορχήστρα Χάλκινα Ηχοχρώματα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μια έκπληξη από τα παιδιά του συλλόγου περίμενε τον πρόεδρο Προύντση Σωτήρη για τα γενέθλια του.

Ένα γλέντι γεμάτο κέφι χορό μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Ευχαριστούμε θερμά τα καταστήματα για τις προσφορές, έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημερώσεις και όλους όσους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Ραντεβού του χρόνου», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.