Πρόσκληση για εγγραφή εθελοντών στον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Βεργίνας «ΑΙΓΕΣ»

Από τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Βεργίνας «ΑΙΓΕΣ» ανακοινώθηκαν τα εξής:

Ως δείκτης πολιτισμού μιας κοινωνίας ο εθελοντισμός συνδέεται με την ανιδιοτελή προσφορά χρόνου ή/και γνώσης για την κοινή επίτευξη στόχων του φορέα, στον οποίο προσφέρει ο εθελοντής τις υπηρεσίες του.

 

Ο εθελοντισμός δεν είναι απλώς ένας όρος, είναι μια πολυμορφική διαδικασία και στάση ζωής, καθώς επιδρά εποικοδομητικά στο κοινωνικό στερέωμα δίνοντας νόημα και περιεχόμενο στη ζωή των ανθρώπων. Αφορά όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως κοινωνικών και οικονομικών διακρίσεων, προάγει την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στην προάσπιση θεμελιωδών δικαιωμάτων και ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή.

Σας καλούμε, λοιπόν, να εγγραφείτε ως εθελοντές στον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Βεργίνας «Αιγές», να ανταλλάξουμε εμπειρίες, ιδέες και γνώσεις ώστε όλοι μαζί να συμβάλουμε καθοριστικά στην προσπάθεια του συλλόγου για την πολιτιστική, πνευματική, κοινωνική και περιβαλλοντική αναβάθμιση του τόπου μας.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Συλλόγου www.psverginas.gr

(Πληροφορίες: Μάρθα Μουρατίδου, Γ.Γ. Συλλόγου, τηλ. 6973601420, Μαρία Ζησέκα, αναπληρώτρια Γ.Γ. Συλλόγου, τηλ. 6986844635, Αλέξανδρος Παυλίδης, Έφορος Εκδηλώσεων Συλλόγου, τηλ. 6975673074)