‎7η Γιορτή κρασιού, τσίπουρου και μούστου στον Τρίλοφο

Για έβδομη συνεχή χρονιά ο Μ.Π.Μ. Τριλόφου «Αριστοτέλης» διοργανώνει την 7η γιορτή κρασιού, τσίπουρου και μούστου στις 7,8,9/09/2019 στο Αριστοτέλειο Πολιτιστικό Κέντρο Τριλόφου Ημαθίας.

 

«Ξεκινάμε το Σάββατο με χορευτικά συγκροτήματα της περιοχής μας και παραδοσιακό γλέντι μέχρι πρωίας με το κρασί, το τσίπουρο και τη μουσταλευριά να διατίθεται δωρεάν για όλο τον κόσμο.

Την Κυριακή το πρωί στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί δράση για τα παιδιά από την κ. Χριστίνα Τσολάκη του Κέντρου ''Πρόσβαση'' με θεμα, ''Ένα τσαμπί παραμύθια'' ενώ το απόγευμα στις 19:00 θα γίνει καραόκε πάρτι για τα παιδιά.

Τη Δευτέρα στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα με αξιόλογους ομιλητές επιχειρηματίες και όχι μόνο.

Τέλος το βράδυ θα κλείσουμε με την Χριστίνα Μαραγκόζη και την ορχήστρα της που με την υπέροχη φωνή της θα μας ταξιδέψει μουσικά με ένα ιδιαίτερο ρεπερτόριο έχοντας πάντα στο πλευρό της τον Νίκο Ράλλη που έχει και τη μουσική επιμέλεια», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου..