‎Με παραδοσιακό γλέντι άνοιξε η 7η Γιορτή κρασιού, τσίπουρου και μούστου στον Τρίλοφο (φωτογραφίες, βίντεο)

Στα πλαίσια της 7η Γιορτής κρασιού, τσίπουρου και μούστου που διοργανώνει ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου «Αριστοτέλης», πραγματοποιήθηκε παραδοσιακό γλέντι το βράδυ του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου.

Επρόκειτο για μια γιορτή που έχει γίνει πλέον θεσμός, καθώς στον Τρίλοφο οι κάτοικοι καλλιεργούν αμπέλια, και παράγουν κρασί κυρίως από την ποικιλία ξινόμαυρο.

Αν και η βροχή στάθηκε ανασταλτικός παράγοντας για τους επισκέπτες, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον εσωτερικό χώρο του Αριστοτέλειου Πολιτιστικού Κέντρου Τριλόφου, παρουσία του προέδρου της τοπικής κοινότητας, πρώην αιρετών, μελών, εθελοντών και φίλων του συλλόγου.

Στους επισκέπτες προσφέρθηκε δωρεάν κρασί, τσίπουρο και μουσταλευριά.

Το χορευτικό πρόγραμμα άνοιξε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μονοσπίτων «Αγία Μαύρα», κι ακολούθησε το παιδικό κι εφηβικό τμήμα του συλλόγου.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την Κυριακή και την Δευτέρα.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Την Κυριακή το πρωί στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί δράση για τα παιδιά από την κ. Χριστίνα Τσολάκη του Κέντρου ''Πρόσβαση'' με θέμα, ''Ένα τσαμπί παραμύθια'' ενώ το απόγευμα στις 19:00 θα γίνει καραόκε πάρτι για τα παιδιά.

Τη Δευτέρα στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα με αξιόλογους ομιλητές επιχειρηματίες και όχι μόνο.

Τέλος το βράδυ θα κλείσει με την Χριστίνα Μαραγκόζη και την ορχήστρα της που με την υπέροχη φωνή της θα μας ταξιδέψει μουσικά με ένα ιδιαίτερο ρεπερτόριο έχοντας πάντα στο πλευρό της τον Νίκο Ράλλη που έχει και τη μουσική επιμέλεια.