Άναψαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Νέα Νικομήδεια

Σε μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία της Νέας Νικομήδειας.

Μετά τον εσπερινό του Αγ. Νικολάου που εορτάζει αύριο το χωριό, μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του χωριού για να γιορτάσουν την έλευση των Χριστουγέννων.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν οι φορείς του χωριού (Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νέας Νικομήδειας, Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ", Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών "Η ΑΓΑΠΗ" και ο Αθλητικός Σύλλογος Νέας Νικομήδειας), ενώ οι εθελοντές ετοίμασαν μπουφέ με εκλεκτά εδέσματα για να κεράσουν όσους παραβρέθηκαν, καθώς και τα παιδιά που έψαλαν τα κάλαντα.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Παπαδόπουλος και Στέλιος Ασλάνογλου, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας της Λυκογιάννης Αθανάσιος Τσιφλίδης.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχαν ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νέας Νικομήδειας Ευτηριάδης Γεώργιος και το Συμβούλιο της τοπικής κοινότητας της Νέας Νικομήδειας.