Τα εκπαιδευτικά τμήματα της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας μας προετοιμάζουν για τα φετινά Χριστούγεννα!

Τα εκπαιδευτικά τμήματα της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας μας προετοιμάζουν για τα φετινά Χριστούγεννα!

Σήμερα 9/12 ώρα 7 το απόγευμα, συνάντηση χορωδιών με τίτλο «Τα δικά μας Χριστούγεννα» στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Συμμετέχουν οι χορωδίες: «Προμηθέας» Βέροιας, η μικτή χορωδία νέων Μουδανιών, η χορωδία ενηλίκων Λυδικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, η μεικτή χορωδία Αλκυών Πευκοχωρίου, και η μεικτή χορωδία της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας. Την εκδήλωση συντονίζει η μαέστρος Δήμητρα Ζησέκα.  

Στις 19/12 ώρα 7, η σχολή χορού της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας παρουσιάζει την «Χριστουγεννιάτικη παράσταση» στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων της: κλασικός και σύγχρονος χορός - Λενικάκη Μαυρέτα, Ορφανίδου Δώρα, λάτιν – Πετικοπούλου Ευαγγελία, Χιπ Χοπ – Τσαφκόπουλος Γιώργος.

Στις 20/12 ώρα 8 στο Χώρο Τεχνών συνεργασία της Σχολής Χορού (Λενικάκη Μαυρέτα) με τη Νεανική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας (Ζησέκα Δήμητρα) «Η νύχτα που γεννήθηκε η αγάπη»

Στις 21/12 ώρα 7, θα είναι 7η χρονιά για το τμήμα πιάνου της Φιρτινίδου Πόπης, με τη δράση: «κόκκινη κλωστή δεμένη, στο πεντάγραμμο μπλεγμένη», και θα μας παρουσιάσει το συγκινητικό παραμύθι του Όσκαρ Ουάλντ «Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας» στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Στις 23/12 ώρα 7, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, παρουσιάζονται τα σύνολα, ορχήστρες, ντουέτα και σόλο όλων των τμημάτων του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας με τον Ρίστα Πέτρο στην καλλιτεχνική διεύθυνση. 

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Ενώ στις παραστάσεις χορού 19 και 20 Δεκεμβρίου αντί εισιτηρίου συλλέγουμε τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο.