Λήξη του Αργυρού Ιωβηλαίου των Παυλείων στη Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Με μία σεμνή τελετή, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου το απόγευμα, στον κατάμεστο Χώρο Τεχνών του Δήμου Βέροιας ολοκληρώθηκαν οι επετειακές εκδηλώσεις του Αργυρού Ιωβηλαίου των Παυλείων που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας σε όλη τη διάρκεια του έτους 2019.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, μετά την εναρκτήρια ομιλία του Αρχιμ. Αθηναγόρα Μπίρδα, Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως, η Μικτή Χορωδία Κ.Ε.Π.Α. Βεροίας, υπό τη διεύθυνση της κ. Δήμητρας Ζησέκα, παρουσίασε μουσικό πρόγραμμα.

Ακολούθησε η τελετή κοπής Πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας από τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα με τη συμμετοχή Βυζαντινού Χορού του Συλλόγου Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως υπό τη διεύθυνση του Άρχοντος Μαΐστορος της Μ.τ.Χ.Ε. κ. Γεωργίου Ορδουλίδη.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης έκλεισε με τον ετήσιο απολογισμό της ποιμαντικής διακονίας από τον Μητροπολίτη, ενώ ταυτοχρόνως προβλήθηκε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης παρουσιάστηκε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από το Λύκειο Ελληνίδων Βεροίας, με την ευκαιρία της έναρξης του επετειακού έτους των 40 χρόνων λειτουργίας του. Χοροδιδάσκαλος η κ. Ζωή Βεσυροπούλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι τοπικές πολιτικές και στρατιωτικές αρχές καθώς επίσης ιερείς και εκκλησιαστικά συμβούλια των ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως.

View this gallery on Flickr