«Μικρός Πρίγκιπας»: 9 χρόνια εμπειρίας στην ψυχαγωγία των παιδιών

 

Ο παιδότοπος «Μικρός Πρίγκιπας» ξεκίνησε το ταξίδι του το 2007. Πρόκειται για ένα cafe-bistro σε συνδυασμό με ένα χώρο ψυχαγωγίας και διασκέδασης για παιδιά, ο οποίος στεγάζεται στο κέντρο της πόλης της Βέροιας.

Η διεύθυνση του «Μικρός Πρίγκηπας» από τον Οκτώβριο του 2015 έχει περάσει στα χέρια δύο νέων ανθρώπων με ιδιαίτερη όρεξη και αγάπη για τη δουλειά αυτή.

Πρόκειται για τον κο Σαρίδη Χρήστο, απόφοιτο του Ι.Ε.Κ Εφαρμογών Πληροφορικής, υπάλληλο του χώρου από το 2007 έως το 2014 και υπεύθυνο τον τελευταίο χρόνο, ο οποίος έχοντας περάσει από όλα τα πόστα του μαγαζιού, τίθεται τώρα να αναλάβει άλλη θέση!

Και την κα Ρότσικα Μαρία, πτυχιούχο απόφοιτη του τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, επίσης με πολλά χρόνια εμπειρίας ως νηπιαγωγός στον ιδιωτικό τομέα και ως animateur (ψυχαγωγός παιδιών σε πάρτυ)!

{globalflash.gallery 139}

Ο «Μικρός Πρίγκιπας» απευθύνεται σε κάθε ηλικία παιδιών και απασχολεί καθημερινά ένα μεγάλο αριθμό, προσαρμόζοντας διάφορα προγράμματα στις ανάγκες και στα ενδιαφέροντα του καθενός. Ειδικότερα, στον παιδότοπο «Μικρός Πρίγκιπας» υλοποιούνται τόσο ψυχαγωγικά – παιδαγωγικά προγράμματα, όπως θεατρικά εργαστήρια, εκδηλώσεις σχολικών χορών-συλλόγων-πάρτι γενεθλίων, όσο και προγράμματα φύλαξης και δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών.

Ο «Μικρός Πρίγκιπας» εδώ και πολλά χρόνια, σεβόμενος ακόμα και τις πιο αυστηρές απαιτήσεις των γονέων, ασχολείται καθημερινά με την ψυχαγωγία, αλλά και με την παιδαγωγική ανάπτυξη των μικρών του φίλων που αποτελούν το μέλλον αυτού του κόσμου και αξίζουν τα καλύτερα!

Λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 23:00 το βράδυ, ενώ τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 23:00 το βράδυ.

ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ │ Καφέ – Παιδότοπος
Διοργάνωση εκδηλώσεων │ Συνεστιάσεις Συλλόγων │ Παιδικά πάρτυ  │ Φύλαξη παιδιών
Βερόης 5, Βέροια
23310 60703