Χριστούγεννα στον «Μικρό Πρίγκηπα»


Η αντίστροφη μέτρηση για την πιο όμορφη περίοδο των εορτών ξεκίνησε. Ο «Μικρός Πρίγκηπας» φόρεσε τα γιορτινά του όντας έτοιμος να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα και σας παρουσιάζει το εορταστικό του πρόγραμμα:

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΦΥΛΑΞΗ: Από τις 24 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί και φέτος η χριστουγγενιάτικη φύλαξη στον παιδότοπο μας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ: Κάθε μέρα από τις 11:00  έως τη 13:00 θα πραγματοποιούνται δημιουργικά εργαστήρια τα οποία θα περιλαμβάνουν: χειροτεχνίες (ομαδικές, ατομικές), ομαδικά παιχνίδια, χορό-τραγούδι, ζαχαροπλαστική και πολλές εκπλήξεις.

ΕΚΘΕΣΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ: Από τις «Δημιουργίες Κατερίνα».

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ «ΜΙΚΡΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ»: Στις 30 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη μας εορτή όπου ο αγαπημένος όλων Άγιος Βασίλης θα επισκεφτεί τον παιδότοπό μας μαζί με τους φίλους του τον χιονανθρωπούλη, την αγιοβασιλίνα και φυσικά το σκανταλιάρικο ξωτικό.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΩΡΑ: Στη χριστουγεννιάτικη μας εορτή θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για πολλά και μοναδικά δώρα π.χ. ένα tablet, 1 μήνας δωρεάν παρακολούθηση μαθημάτων στον Φίλιππο στο τμήμα της «Ακροβατικής» και πολλά άλλα μοναδικά δώρα.

"Προϊόντα σε αναμονή": Πρόκειται για ένα πρόγραμμα βοήθειας των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας μέσω ενός έξυπνου συστήματος αγορών. Μέσω αυτού του πρωτότυπου προγράμματος θα θέλαμε να βοηθήσουμε οικογένειες, παιδιά και συλλόγους της Βέροιας.

Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε όμορφα και διασκεδαστικά και αυτά τα Χριστούγεννα!! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ │ Καφέ – Παιδότοπος
Διοργάνωση εκδηλώσεων │ Συνεστιάσεις Συλλόγων │ Παιδικά πάρτυ  │ Φύλαξη παιδιών
Βερόης 5, Βέροια
Τηλ. 2331060703