Βέροια: Η Άννα Σιαμπάνη με πλήρη υποτροφία για διετείς μεταπτυχιακές σπουδές στο Pennsylvania University

Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, ο διευθυντής της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, αλλά και η καλλιτεχνική διευθύντρια και το καλλιτεχνικό προσωπικό του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας συγχαίρουν από καρδιάς την παλιά μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας και απόφοιτο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με ειδίκευση στο πιάνο, κυρία Άννα Σιαμπάνη, για την εξαιρετική επιτυχία της να γίνει δεκτή με πλήρη υποτροφία για διετείς μεταπτυχιακές σπουδές στο Pennsylvania University (Pennstate University) που έχει έδρα την Philadelphia των ΗΠΑ.

Το πανεπιστήμιο αυτό, 13ο στην παγκόσμια κατάταξη και 7ο μέσα στις ΗΠΑ για τη χρονιά 2013 -14, προσέφερε στην Άννα Σιαμπάνη θέση βοηθού καθηγητή στην έδρα της Παιδαγωγικής και Διδακτικής του πιάνου (graduate assistant) στο μουσικό του τμήμα (College of Arts and Architecture). Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει είναι διπλής κατεύθυνσης (στο σολιστικό πιάνο αλλά και στην παιδαγωγική του πιάνου) και περιγράφεται από τον τίτλο MM. Piano Performance and Pedagogy.

Η Άννα Σιαμπάνη κόσμησε την πόλη μας προσφέροντας τις γνώσεις, το ταλέντο και το ήθος της για χρόνια, καθώς έπαιξε σε δεκάδες εκδηλώσεις κάθε χαρακτήρα. Τώρα ήρθε η ώρα να πετάξει για καινούριες ευκαιρίες και επιτυχίες. Σ’ αυτές ας την συνοδεύουν και οι δικές μας ευχές.