Οι Αλεξανδρινές Φωνές στο “Συναντήστε το Μότσαρτ” στο Σάλτσμπουργκ

 

Και φέτος οι Αλεξανδρινές Φωνές εκπροσωπούν την Αλεξάνδρεια και τη χώρα σε διεθνές επίπεδο. Αυτή τη φορά, στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, συμμετέχει στο 17ο Διεθνές Τραγουδιστικό, Πολιτιστικό και Χορωδιακό Φεστιβάλ “Συναντήστε το Μότσαρτ”.

Εκτός από τις παράλληλες εκδηλώσεις, τελετές έναρξης, απονομής και λήξης, το Σάββατο η χορωδία θα δώσει μία εξωτερική συναυλία στους κήπους Μίραμπελ και φυσικά το απόγευμα θα συμμετάσχει στη μεγάλη συναυλία του φεστιβάλ στο Μοτσαρτέουμ.

Η Αλεξανδρινές Φωνές αναχώρησαν οδικώς από την Αλεξάνδρεια στη 01:00 της 2/7 και κατόπιν διανυκτέρευσης στο Ζαγκρεπ θα φτάσουν στο Σάλτσμπουργκ νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 3/7. Αντίστοιχα η επιστροφή τους θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί της Δευτέρας και μετά από διανυκτέρευση στο Βελιγράδι θα φτάσουν αργά τη νύχτα της Τρίτης 7/7 στο Δημαρχείο.

Τη χορωδία, όπως πάντα, διευθύνει η Ελένη Θεοδωρίδου, ο Κώστας Παντελίδης συνοδεύει στο πιάνο, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Γρηγόρης Σαββόπουλος.

“Ελπίζουμε και αυτή τη φορά να κάνουμε μία αξιοπρεπή εμφάνιση που θα αφήσει καλές εντυπώσεις σε ειδικούς και φίλους”, αναφέρει η ανακοίνωση της χορωδίας.