Εγκρίθηκε το καταστατικό του Συλλόγου Γονέων, Σπουδαστών & Φίλων Ωδείου Ι.Μ Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας

Μετά τις νόμιμες διαδικασίες που προηγήθηκαν, με απόφαση του Ειρηνοδικείου Νάουσας εγκρίθηκε το καταστατικό του Συλλόγου Γονέων, Σπουδαστών & Φίλων Ωδείου Ι.Μ Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας.

Οι σκοποί είναι κοινωνικού, πολιτιστικού, εκπαιδευτικού και φιλανθρωπικού περιεχομένου και κυρίως η ηθική και οικονομική στήριξη των σπουδαστών του Ωδείου, η προβολή του έργου του, η συνδρομή στις δράσεις του, η υπόδειξη βελτιώσεων στο έργο και στη λειτουργία του με τελικό σκοπό και γνώμονα την καλλιέργεια του πολιτισμού και της τέχνης της μουσικής εν γένει.

Όσοι επιθυμούν, γονείς - σπουδαστές άνω των 18 ετών - και φίλοι, μπορούν να εγγραφούν στην γραμματεία του Ωδείου καθημερινά τις απογευματινές ώρες εκτός Πέμπτης.

Ακόμη, η προσωρινή διοίκηση αποφάσισε την διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή 5μελούς διοικητικού συμβουλίου και 3μελούς εξελεγκτικής επιτροπής, την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου. Υποβολή υποψηφιοτήτων μέχρι την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 και ώρα 8 μ.μ.

Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όλοι όσοι θα εγγραφούν μέχρι την παραπάνω ημερομηνία. Η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στο ποσό των 5 €, η οποία μπορεί να καταβληθεί και την ημέρα των αρχαιρεσιών.