Logo

Σοφιανίδης: Για ποιο λόγο παραχωρήθηκε δωρεάν το Άλσος στην Ζουγανέλη

Την επιλογή της ΚΕΠΑ να παραχωρήσει δωρεάν το Θέατρο Άλσους για την συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, εξήγησε ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Σοφιανίδης, μετά τις καταγγελίες του Γιώργου Κάκαρη.

"Είχα τρεις επιλογές. Η πρώτη είναι να μην την κάνουμε την συναυλία. Η δεύτερη επιλογή, να την αγοράσουμε όπως αυτή την Αλκίνοου Ιωαννίδη και να πληρώσει 15 χιλιάδες. Η τρίτη επιλογή ήταν να κάνουμε συνδιοργάνωση. Να παραχωρήσουμε εμείς τον χώρο και η εταιρεία της κ. Ζουγανέλη να αναλάβει τα υπόλοιπα" είπε ο κ. Σοφιανίδης και πρόσθεσε:

"Κάναμε την Βέροια κέντρο πολιτισμού. Θα μας έλυνε το πρόβλημα αν εισπράτταμε 500-600 ευρώ;".

Για την σύγκριση της Βέροιας με τα Χανιά (αντίστοιχη συναυλία που πληρώθηκε ο χώρος) ο κ. Σοφιανίδης είπε ότι τα Χανιά αυτή την περίοδο έχουν πολύ κόσμο λόγω τουρισμού και δεν υπάρχει ρίσκο για τους καλλιτέχνες. "Η Βέροια θα πρέπει να συγκριθεί με γειτονικές πόλεις όπως για παράδειγμα τα Γιαννιτσά" είπε ο κ. Σοφιανίδης και τόνισε ότι στα Γιαννιτσά εκτός από την παραχώρηση χώρου, πληρώθηκε το φαγητό του σχήματος, η διαμονή, η εξέδρα, τα ηχητικά, η διαφήμιση και αν η συναυλία είχε καθαρά έσοδα κάτω από 23.000 ευρώ θα πληρωνόταν κι ένα ποσό 2000 ευρώ.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb