Logo

Ξεκίνησε το River Flow Festival στα Πλατανάκια της Βεργίνας (φωτογραφίες)

Ξεκίνησε στην Βεργίνα, στην τοποθεσία "Πλατανάκια" το River Flow Festival. Το River Flow Festival είναι ενα εναλλακτικό μουσικό φεστιβάλ το οποίο πραγματοποιείται στη Βεργίνα από το 2012 κάθε καλοκαίρι στις αρχές του Αυγούστου (Συνολικά το RiverFlowFestival έχει φιλοξενήσει πάνω από 7000 άτομα).

Το φεστιβάλ διαρκεί 4 ημέρες δίνοντας στους επισκέπτες του τη δυνατότητα για διαμονή σε camping και την δυνατότητα να παρακολουθήσουν συναυλίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής Hip Hop σκηνής καθώς και με μερικούς από τους σπουδαιότερους παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής από όλο τον κόσμο.

Φέτος από τις 3 έως και τις 6 του μήνα, έρχεται το River Flow Festival vol.6 , πλήρως ανανεωμένο, με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιοτική αναβάθμιση, τόσο στο καλλιτεχνικό επίπεδο όσο και στο επίπεδο των παροχών. Στην φετινή έκδοση του, το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει του πλέον αγαπημένους καλλιτέχνες της Ελληνικής HipHop σκηνής, πλαισιωμένους από παραγωγούς Trance μουσικής που ξεσηκώνουν τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη, για μια 4ήμερη γιορτή της μουσικής.

{jlex}flickr:72157683733630562{/jlex}

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb