Logo

Το River Flow Festival τον Αύγουστο στα Πλατάνια της Βεργίνας

Το River Flow Festival είναι ενα εναλλακτικό μουσικό φεστιβάλ το οποίο διοργανώνετε από την Unrated Team. Πραγματοποιείται στη Βεργίνα Ημαθίας από το 2012 έως και σήμερα, κάθε καλοκαίρι στις αρχές του Αυγούστου. Το River Flow λαμβάνει χώρα σε μια υπέροχη κατάφυτη τοποθεσία, με καταρράκτες και ρυάκια, τα Πλατάνια της Βεργίνας 13km απο την πόλη της Βέροιας. Το φεστιβάλ διαρκεί 4 ημέρες δίνοντας στους επισκέπτες του τη δυνατότητα για διαμονή σε camping και την δυνατότητα να παρακολουθήσουν συναυλίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής HipHop σκηνής καθώς και με μερικούς από τους σπουδαιότερους παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής από όλο τον κόσμο.

Στα έξι χρόνια ύπαρξής του, το RiverFlowFestival βελτιώνεται και μεγαλώνει συνεχώς. Χαρακτηριστική είναι και η ανταπόκριση του κοινού, με την προσέλευση να παρουσιάζει γεωμετρική άνοδο. Συνολικά το RiverFlowFestival έχει φιλοξενήσει πάνω από 11000 άτομα.

Τον Αύγουστο του 2018, από τις 2 έως και τις 5 του μήνα, έρχεται το RiverFlowFestival vol.7 , πλήρως ανανεωμένο, με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιοτική αναβάθμιση, τόσο στο καλλιτεχνικό επίπεδο όσο και στο επίπεδο των παροχών. Στην φετινή έκδοση του, το φεστιβάλ μας θα φιλοξενήσει του πλέον αγαπημένους καλλιτέχνες της Ελληνικής HipHop σκηνής, πλαισιωμένους από παραγωγούς Trance μουσικής που ξεσηκώνουν τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη, για μια 4ήμερη γιορτή της μουσικής.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb