Έδωσε τον καλύτερό της εαυτό για τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Βέροιας η Φωτεινή Δάρρα (video)

dara ver

Για τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Βέροιας και για να ενισχύσει την προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Συλλόγου Εργαστηρίων Ειδικής, Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Βέροιας τραγούδησε την Κυριακή το βράδυ στον Χώρο Τεχνών η Φωτεινή Δάρρα. Η Φωτεινή Δάρρα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και δίκαια κέρδισε το θερμό χειροκρότημα.

Στην ασφυκτικά γεμάτη κεντρική αίθουσα του Χώρου Τεχνών, δήλωσε ότι γοητεύτηκε από την ατμοσφαιρική εικόνα της Βέροιας μέσα στην ομίχλη. Οι ερμηνείες της ήταν εξαιρετικές, είχε σε όλη την συναυλία επαφή με τον κόσμο και δίνοντας του ρόλο σε πολλά τραγούδια. "Μου είπανε να προσέξω η Βέροια έχει πολύ ψαγμένο κοινό" επεσήμανε.

dara ver1

Το κοινό είχε την ευκαιρία να την απολαύσει σε τραγούδια-σταθμούς της πορείας της μέχρι σήμερα, με την υπογραφή των μεγάλων συνθετών που συνεργάστηκε. Τραγούδια από τα πλέον δημοφιλή τηλεοπτικά σήριαλ (Φεύγα, Λένη, Μάγισσες της Σμύρνης, Ιωάννα της καρδιάς), από τις συνεργασίες της με σπουδαίους Έλληνες συνθέτες, από την έντεχνη και ροκ ελληνική και διεθνή σκηνή, καθώς και διαχρονικά λαϊκά τραγούδια, που ταξιδεύουν μέχρι το σήμερα. Επίσης τραγούδια από τον δίσκο "του έρωτα και της αμαρτίας" που έγιναν γνωστά από μεγάλες φωνές του παρελθόντος όπως της Τζένης Βάνου, της Ζωής Κουρούκλη και της Γιοβάννας που αγαπήθηκε από το κοινό και έκανε ρεκόρ πωλήσεων.

Στο πιάνο ήταν ο εξαιρετικός πιανίστας Γιώργος Παπαχριστούδης.