Πλούσιος από εκδηλώσεις ο Ιούνης για το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας

Πλούσιος ήταν και συνεχίζει να είναι ο τελευταίος μήνας του σχολικού έτους 2017-2018, για το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας.

Στις 10 Ιουνίου στην αίθουσα συναυλιών "Κων. Μπασιακούλης", οι μικροί μας πιανίστες, σε μία μαραθώνια συναυλία επίδειξης ταλέντων και δεξιοτήτων, απέδειξαν ότι και η φετινή χρονιά υπήρξε παραγωγική για αυτούς και τις καθηγήτριές τους κ.κ. Ρίτα Μισοκεφάλου και Ελένη Κολιάδη.

Στις 12/6, στην ίδια αίθουσα, το τμήμα Φωνητικής και Performance της χορωδίας GLEE του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων της Εστίας Μουσών, «ανέβασε» μία ενδιαφέρουσα μουσικοχορευτική παράσταση που ετοίμασε για αυτούς η καθηγήτριά τους κ. Νεφέλη Μπραβάκη.

Στις 17/6, οι καθηγήτριες μπαλέτου του Ωδείου μας κ.κ. Κέλλυ Καλογήρου, Στέλλα Μαλιούφα, Φρίντα Αντύπα και οι μαθήτριες τους, συμμετείχαν σε μια πανδαισία κίνησης, ήχου και χρωμάτων, με τίτλο «Το Νεραϊδένιο Αερόστατο», στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

Στις 18/6, οι μικρές μας φλογέρες, τα φλάουτα, και οι μαθητές βιολιού των κ.κ. Βέσκο Μπελομάζοβ, Ζλάτκας Ζλάτεβα και Γιάννη Κετάνη, απέδωσαν πολύ όμορφα τα μικρά και μεγάλα έργα που τους είχαν ανατεθεί.

Στις 20/6 οι λιλιπούτιοι μουσικοί των τμημάτων Μουσικής Προπαιδείας και Βιολοντσέλου της κ. Εύας Ιεροπούλου συνεργάστηκαν για μία ακόμα φορά αρμονικά μεταξύ τους και γέμισαν με χαρά και ελπίδα τις ψυχές των θεατών που τους παρακολούθησαν στην αίθουσα ΕΡΙΑ.

Στις 22/6, το "πολυπληθές" τμήμα κιθάρας των κ.κ. Θάνου Μήτσαλα, Νίκου Κυριακίδη και Κων. Μητσιγκόλα, παρουσίασε, στην τελευταία μαθητική συναυλία της χρονιάς, το συνολικό του έργο. Η παράσταση διεξήχθη στην αίθουσα "Κων. Μπασιακούλης".

Στις 29 Ιουνίου 2018 θα διεξαχθεί το τριήμερο Σεμινάριο Κλασικού Χορού με καθηγητή τον σπουδαίο Ναουσαίο χορευτή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, κ. Βαγγέλη Λαφάρα. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα μπαλέτου του 2ου ορόφου της Εστίας Μουσών.

Τέλος στις προγραμματισμένες πτυχιακές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού που έγιναν στο Ωδείο, οι μαθήτριες του Τμήματος Ειδικού Αρμονίας Πασχαλίνα Γιάννη και Μαίρη Σωτηροπούλου, απέκτησαν το πτυχίο τους με βαθμό Λίαν Καλώς. Καθηγητής τους ήταν ο Διευθυντής της Εστίας Μουσών κ. Δημήτρης Παρόλας.