Μοναδική βραδιά στην Πατρίδα με Γιώργο Μαργαρίτη για τον ΚοιΣΠΕ "Δεσμό" (φωτογραφίες, βίντεο)

Μοναδικό αφιέρωμα στο Ελληνικό τραγούδι παρουσίασε στην Πατρίδα ο Γιώργος Μαργαρίτης. Ο μεγάλος Έλληνας τραγουδιστής, πλαισιωμένος από την από την προσωπική του ορχήστρα αλλά και την Ελεάνα Παπαϊωάννου, τραγούδησε μεγαλες επιτυχίες της προσωπικής του διαδρομής, σε ένα έντονο ψυχαγωγικό και αυθεντικό πρόγραμμα αλλά και τραγούδια των κορυφαίων του ρεμπέτικου.

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής, πραγματοποίησε ενα μουσικό σεργίανι σε όλα εκεινα τα τραγούδια που κατα καιρούς σιγοτραγουδάμε. “Κελί 33”, “Ακου τι θα πω”, “Δραπετσώνα”, “Πεθαίνω για σένα”, “Εσυ μου μιλάς στην καρδιά μου”, “5 Ελληνες στον Αδη”, “Στου παράδεισου την πόρτα” και έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να σιγοτραγουδήσει μαζί του και να χορέψει (δείτε απασπάσματα από την εκδήλωση).

Η εκδήλωση ήταν για οικονομική ενίσχυση του ΚοιΣΠΕ "Δεσμός" και στηρίχθηκε από την ΚΕΠΑ, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ευστάθιος Χωραφάς και τον Σύλλογο Κάμπου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, οι αντιδήμαρχοι Στέλιος Ασλάνογλου, Βασίλης Παπαδόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκη Καρατζιούλα, Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο πρόεδρος ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αντώνης Καγκελίδης, Σάκης Κουλουριώτης.