Όμορφη μουσική βραδιά για το παδί

Με τους καλύτερους οιωνούς για την νέα περίοδο λειτουργίας του ξεκίνησε ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού πραγματοποιώντας απογευματινό κάλεσμα την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου. Με σύμμαχο τον «καλοκαιρινό» καιρό, οι φίλες του Ομίλου που ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά, απόλαυσαν μια όμορφη μουσική βραδιά από το λαϊκό σχήμα «Επί διαταράξει» κάτω από τον έναστρο ουρανό στον αίθριο χώρο του ξενοδοχείου «Αιγές» συνοδεία καλού φαγητού και δροσερού οίνου.

Δίνοντας το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς και υλικής και ηθικής συμπαράστασης που αγωνίζεται ο ‘Ομιλος να προσφέρει από το 1964, πέρασε με το δικό της τρόπο η εξαιρετική λαική ορχήστρα που άνοιξε την εκδήλωση με το τραγούδι του Παύλου Σιδηρόπουλου «Έχε το νου σου στο παιδί, γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα» .

Στη συνέχεια, η απερχόμενη Πρόεδρος κα Κούλα Ζιώγα, απηύθυνε χαιρετισμό μεταφέροντας την αγωνία της για το άπορο παιδί .Εμφανώς συγκινημένη, η κα Ζιώγα παρέδωσε τον λόγο στη νέα Πρόεδρο κα Ευαγγελία Γουτσίκα.

Η νέα Πρόεδρος με την σειρά της αφού ευχαρίστησε την τέως που υπηρέτησε με συνέπεια το έργο του Ομίλου τόσα χρόνια , υποσχέθηκε ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο από την ίδια αλλά και όλο το νέο Δ.Σ. Ευχαρίστησε επίσης όλες τις παρευρισκόμενες κυρίες και τις επίσημες αρχές που τίμησαν τον Όμιλο με την παρουσία τους στη βραδιά και τους παρότρυνε να συνεχίσουν την οικονομική και υλική προσφορά τους ενισχύοντας το μακροχρόνιο και δύσκολο έργο της προστασίας και εξέλιξης των παιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα στις χαλεπές οικονομικά συνθήκες που βιώνουμε.

Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ χορό που πρώτη «έσυρε» η κα Γουτσίκα, ελαφρολάικα ακούσματα και αμείωτο κέφι από τις παρευρισκόμενες. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης , ο καθ’υλην αρμόδιος σε θέματα εθελοντισμού και κοινωνικής πολιτικής Αντιδήμαρχος κ. Κορωνάς, η Δημοτική Σύμβουλος κα Παπαϊωάννου, εκπρόσωπος του Διοικητή της Ανώτατης Φρουράς Βέροιας και εκπρόσωποι φιλανθρωπικών σωματείων της πόλης μας.

Τέλος το Δ.Σ. του Ομίλου θα ήθελε να πεί ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ στο μουσικό σχήμα «Επι διαταράξει» και ιδιαιτέρως στους μουσικούς του Θεοδωρίδη Παναγιώτη και Κων/νο που με πολύ προθυμία και αφιλοκερδώς, θέλησαν να συμμετέχουν και να συμβάλουν στη διασκέδαση των παρευρισκόμενων.