Συγκίνησαν στο Ναύπλιο οι ArtGuitaristas

Σε ένα ακόμη σπουδαίο Φεστιβάλ συγκίνησαν με την συμμετοχή του, το διάσημο Βεροιώτικο Μουσικό Σύνολο ArtGuitaristas του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας σε σύμπραξη με το Μουσικό Σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών υπό την Διεύθυνση του Συνθέτη - Κιθαριστή Πέτρου Ρίστα (Καλλιτεχνικού Διευθυντή Φεστιβάλ Κιθάρας Καρδίτσας).

Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, εμφανίστηκαν στην Αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο στο 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου, που διοργανώνεται από το Ωδείο Ναυπλίου - Αγγελική Μαυρούλη, με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών.

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν ακόμη οι διεθνούς φήμης σολίστ Στέλιος & Γιώργος Γκόλγκαρης, το διάσημο Nikea Guitar Ensemble, η Κιθαριστική Ορχήστρα Πελοποννήσου υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή Κιθάρας Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου και ο Συνθέτης-Κιθαριστής, Δημήτρης Σβυντρίδης (Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης).

Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, ήταν ο καταξιωμένος σολίστ κιθάρας & παιδαγωγός Αριστοτέλης Βρεττάκης, ενώ όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, έγιναν στο "Βουλευτικό", με Ελεύθερη Είσοδο για όλους.