Εξαιρετική εμφάνιση της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στην Βέροια (video & φωτογραφίες)

arvanitaki el6

Όσες φορές κι αν ακούσεις την Ελευθερία Αρβανιτάκη σε μαγεύει, σε ξεσηκώνει και σε γυρίζει πίσω στο χρόνο. Δεν είναι μόνο η εξαιρετική φωνή της. Είναι και ο τρόπος που στέκεται πάνω στην σκηνή, ο τρόπος που αντιμετωπίζει τον θεατή – ακροατή κάνοντας τον να νιώσει στιγμές μοναδικές και να συμμετάσχει ενεργά στην συναυλία.

arvanitaki el2

Τέτοιες μοναδικές στιγμές ένιωσε και το κοινό της Βέροιας, για 2,5 ώρες, την Κυριακή το βράδυ στον Χώρο Τεχνών, στην πρώτη από τις δυο συναυλίες που δίνει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

arvanitaki el5

Στην Κυριακάτικη συναυλία η κεντρική σάλα αλλά και ο εξώστης γέμισαν. «Πολύ ωραίο το θέατρο σας, χαίρομαι που υπάρχει και είστε τυχεροί που το έχετε. Κι εμείς είμαστε τυχεροί που τραγουδάμε σε έναν τέτοιο χώρο» είπε η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ξεκίνησε με καινούργια της τραγούδια, συνέχισε με παλιά της αγαπημένα, έκανε ένα μικρό αφιέρωμα σε τραγούδια του Τσιτσάνη και έκλεισε με δικά της παλιά τραγούδια.

arvanitaki el1

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη τραγούδησε με το κοινό και χειροκροτήθηκε θερμά. Όταν αποχώρησε από την σκηνή, ο κόσμος δεν έφυγε και με παρατεταμένο χειροκρότημα ανάγκασε την τραγουδίστρια και την ορχήστρα της να επιστρέψουν και να κλείσουν την πολύ όμορφη βραδιά με 2-3 τραγούδια ακόμη.

arvanitaki el4

Με την Αρβανιτάκη επί σκηνής ήταν οι Αλέξανδρος-Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα κι ενορχηστρώσεις), Νίκος Μέρμηγκας (λάφτα, μαντολίνο, μπουζούκι, λαούτο), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πλήκτρα), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο και κλασσική κιθάρα), Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο). Εξαιρετικές οι σόλο ερμηνείες των Μέρμηγκα (λαούτο) και Τσάκα (σαξόφωνο).

arvanitaki el

Η συναυλία θα επαναληφθεί την Δευτέρα (22/12) στις 9μμ στον ίδιο χώρο, στον Χώρο Τεχνών της Βέροιας. Τυχεροί θα είναι όσοι βρεθούν εκεί γιατί η παράσταση της Ελευθερίας Αρβανιτάκη είναι μοναδική. Κάθε συνάντησή της με το κοινό είναι γεμάτη δυνατές στιγμές. Είναι αυτό που όταν το ζεις νομίζεις πως σου συμβαίνει μόνο για μια φορά, για τότε που το ζεις. Το μόνο σίγουρο είναι όμως πως θέλεις να το ξαναζήσεις.

arvanitaki el3