Ένα όμορφο μουσικό «ταξίδι» χάρισαν στο κοινό της Νάουσας ο Κωνστανίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης

Μια όμορφη και ξεχωριστή βραδιά χάρισαν στη Νάουσα το βράδυ της Παρασκευής (20/12/2019) οι  αδερφοί Τσαχουρίδη με την μουσική παράσταση «Ψυχή & Σώμα», που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Καρατάσου, με πρωτοβουλία του Δήμου Νάουσας.

Ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης ανέδειξαν για άλλη μια φορά τις τεράστιες δυνατότητες της ποντιακής λύρας, ως μουσικού οργάνου αλλά και το χάρισμα  της ανθρώπινης φωνής.

Μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς τους, οι αδερφοί Τσαχουρίδη συγκίνησαν και ταξίδεψαν τον  κόσμο τόσο με παραδοσιακές και δικές τους μουσικές συνθέσεις όσο και με ένα πλούσιο πρόγραμμα, με τραγούδια και μουσικές επιτυχίες από το διεθνές ρεπερτόριο.

tsaxouridis naousa2

Στην αρχή της βραδιάς, η  Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δώρα Μπαλτατζίδου καλωσόρισε κατοίκους και επισκέπτες που έδωσαν δυναμικό «παρών» στην πλατεία της Νάουσας και τους ευχήθηκε καλές γιορτές. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, οι Αντιδήμαρχοι Παύλος Αδαμίδης, Αντώνης Καραγιαννίδης, Γιώργος Τριανταφύλλου και Βασίλης Τζουβάρας, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάουσας  Στέλλα Αραμπατζή, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νάουσας Κώστας Χατζηστυλλής, δημοτικοί και τοπικοί  σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων, σωματείων και πλήθος κόσμου.