Φιλανθρωπική μουσικοχορευτική εκδήλωση θα διοργανώσει η Αγαθοεργός Αδελφότητα Κυριών Νάουσας

Η Αγαθοεργός Αδελφότητα  Κυριών Νάουσας  στην προσπάθειά της  να στηρίξει  και να ενισχύσει  τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό  των φοιτητών της πόλης διοργανώνει Μουσικοχορευτική Εκδήλωση  το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020  και ώρα 7.00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν:

1) η Παιδική-Νεανική χορωδία και η ορχήστρα εγχόρδων του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας και Ναούσης.  Τη διεύθυνση Χορωδίας έχει η Μαρία Πέτκου και τη διεύθυνση Ορχήστρας εγχόρδων η Μαρίνα Γκοργκάτσε.

2) η Παιδική Χορωδία «Canto A Tempo» υπό την διεύθυνση της κ. Δήμητρας Μητρέντση.

3) η Σχολή Χορού  Body Control .

4) η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας.

"Η Αγαθοεργός Αδελφότητα Κυριών Νάουσας   από το 1962  χορηγεί υποτροφίες θέλοντας να συμβάλει στην ενδυνάμωση της τοπικής επιστημονικής κοινότητας. Οι υποτροφίες δίνονται   -με κοινωνικά κριτήρια-  σε  φοιτητές και αποσκοπούν στην ενίσχυση και υποστήριξη της έγκαιρης ολοκλήρωσης των σπουδών τους. Αφορούν στους νέους, οι οποίοι αριστεύουν και διακρίνονται κατά τη μετάβασή τους από το Λύκειο προς το Πανεπιστήμιο και από το Πανεπιστήμιο προς τις μεταπτυχιακές τους σπουδές ώστε να εκπληρώσουν το όνειρό τους και να έχουν μια καλύτερη προοπτική στο μέλλον.

Η Αδελφότητα στέκεται δίπλα στις οικογένειες, οι οποίες κάνουν τόσο μεγάλες θυσίες, ώστε να εκπληρώσουν την αποστολή τους.

 Όλοι μαζί ας γίνουμε μία αγκαλιά  και ας  στηρίξουμε  ενεργά  το όνειρο των παιδιών στην μόρφωση,  στην παιδεία. Ας βοηθήσουμε τα παιδιά μας να εκπληρώσουν την αποστολή τους στην κοινωνία, να γίνουν καλύτεροι από εμάς και περισσότερο χρήσιμοι μέσα σ’ αυτήν" αναφέρει η ανακοίνωση.

Φιλανθρωπική  ενίσχυση 5€.

Η προπώληση γίνεται  από τα μέλη του Διοικητικού  Συμβουλίου.