Νάουσα: Η θεατρική ομάδα "Χούλα Χουπ" γύρισε την ταινία "Πινόκιο"

Νέα θεατρική ομάδα, η "Χούλα Χουπ" γεννήθηκε στη Νάουσα. 

Στην ανακοίνωση της η νέα θεατρική ομάδα αναφέρει: "Η αγάπη μας και το μεράκι που διαθέτουμε για την θεατρική τέχνη μας οδήγησε στην δημιουργία μιας Νέας και διαφορετικής θεατρικής ομάδας με την επωνυμία «Χουλα Χούπ».

Δημιουργησαμε μια ομάδα που αποτελείται από ερασιτέχνες ηθοποιούς όλων των ηλικιών με σκοπό μέσα από την θεατρική δημιουργία, την γνήσια παραγωγή και έκφραση συναισθημάτων που απευθύνεται κυρίως στο παιδικό κοινό.
Βρισκόμαστε στην ευχαρίστηση θέση να παρουσιάσουμε την πρώτη μας δράση αυτή την φορά με μια κινηματογραφική ταινία.Πρόκειται για το έργο του Κάρλο Κολοντι «ΠΙΝΟΚΙΟ»
Σε διασκευή Άνθη Πετσοπουλου.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν γίνει σε τοποθεσίες της πόλης μας και πρόκειται να προβληθεί στην αίθουσα Κινηματογράφου ΕΡΙΑ τις ημερομηνιες: 20/4 στις 18:00 ,
21/4 στις 12:00 & 18:00 , 22/4 στις 12:00 &18:00, 23/4 Κυριακή του Θωμά στις 11:00 & 18:00 , 24/4 στις 18:00, 25/4 στις 18:00. Διάρκεια περίπου 50 λεπτά.

Η σκηνοθετική καθοδήγηση είναι της Ηλιάνα ΤΣΙΛΗ και συμμετέχουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Τομπουλιδης Χάρης ,Τεγου Δέσποινα, Αδαμοπούλου Ιωάννα , Γιανκακη Κρυστα, Μπατσαλα Αντιγονη ,Μπατσαλα Κατερίνα, Τριανταφύλλου Δήμητρα,ΤΣΙΛΗ Ηλιάνα
Παιδια: Γιάννης Αριστομένης , Σερδαριδης Ισαάκ, Παπαντωνίου Νικόλαος, Παπαντωνίου Ίριδα, Μαυραγγελου Μαρία ,Χατζηγεωργίου Ελευθερία , Χατζηγεωργίου Αθηνα.

Η γενική εισοδος είναι 2,5 ευρώ".