Βέροια: Ξεκαρδιστική η κωμωδία "Γουρούνι στο σακί" (φωτογραφίες, βίντεο)

Του Λεωνίδα Οικονόμου

Άλλη μια ξεκαρδιστική κωμωδία παρακολούθησε το Βεροιώτικο κοινό στο Θέατρο Άλσους. Το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης ανέβασε την παράσταση "Γουρούνι στο σακί" και διασκέδασε όσους επέλεξαν να περάσουν το ζεστό Αυγουστιάτικο Σαββατόβραδο τους στο Άλσος.

Σε μεγάλα κέφια ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και εξαιρετικός ο Δημήτρης Πιατάς, χωρίς ωστόσο να υστερήσεις κανείς από τους υπόλοιπους ηθοποιούς.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ:
Ένα έργο που παρουσιάζει ενδιαφέροντες χαρακτήρες που χάνονται μέσα σε παρεξηγήσεις και παράλογες καταστάσεις. Ο Πακαρέλ είναι ένας ευκατάστατος νεόπλουτος αστός που φιλοδοξεί να παρουσιάσει στην Όπερα των Παρισίων ένα έργο που έγραψε η αγαπημένη του κόρη. Αναζητώντας τον τενόρο που θα πρωταγωνιστήσει εμπλέκεται σε μια σειρά γεγονότων. Σιγά σιγά όλα τα πρόσωπα του έργου αντιλαμβάνονται τις εξελίξεις με το δικό τους τρόπο, σε σημείο που οι σχέσεις τους να οδηγούνται σε απίθανες και ξεκαρδιστικές καταστάσεις. 

Έπαιξαν οι:

Δημήτρης Πιατάς, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Θανάσης Tσαλταμπάσης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Μαρία Γεωργιάδου, Γιάννης Δρακόπουλος, Δήμητρα Σιγάλα, Βασίλης Πουλάκος.

Συντελεστές:
Μετάφραση: ΕΡΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΙΩΤΗ
Σκηνοθεσία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΧΙΣΑΡΙΔΗΣ
Σκηνικά - Φωτισμοί: ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ
Κοστούμια: ΒΑΛΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
Μουσική Επιμέλεια: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΧΙΣΑΡΙΔΗΣ

{jlex}flickr:72157685362062883{/jlex}