Logo

Διασκέδασαν με την "Ραπουνζέλ" οι μικροί της φίλοι στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Το αγαπημένο παραμύθι των παιδιών «Ραπουνζέλ» παρουσίασε, σε θεατρική διασκευή, η Παιδική Σκηνή Ροντίδη, την Τρίτη 22 Αυγούστου, στο Θέατρο Άλσους Βέροιας.

Οι μικροί φίλοι της «Ραπουνζέλ» ενθουσιασμένοι παρακολούθησαν τις περιπέτειες της αγαπημένης τους ηρωίδας.

Την ιστορία ενός κοριτσιού αλλιώτικο από τα άλλα, με τεράστιες, μακριές χρυσαφένιες πλεξούδες που έχουν την μαγική δύναμη να χαρίζουν νιάτα και ομορφιά σε όποιον τις αγγίξει. Η «Ραπουνζέλ» ζει σε έναν πανύψηλο πύργο στο δάσος, φυλακισμένη από την μάγισσα «ψευτομητέρα» της, η οποία την έκλεψε από τους πραγματικούς της γονείς, μόλις γεννήθηκε και την εγκλώβισε στον πύργο της, με σκοπό να εκμεταλλευτεί την δύναμη των μαλλιών της, για να παραμείνει νέα και όμορφη. Μια μέρα όμως όλα άλλαξαν και η «Ραπουνζέλ» το έσκασε με σκοπό να πάει να βρει τα φαναράκια που αφήνουν στον ουρανό την ημέρα των γενεθλίων της. Σύμμαχός της ένας κλέφτης που τη βοηθάει στον έξω κόσμο. Και η περιπέτεια ξεκίνησε…

Μέσα από μαγικά εφέ και live τραγούδια τα παιδιά διασκέδασαν με τους ήρωες του παραμυθιού, συμμετέχοντας μαζί τους, στη δράση της παράστασης επί σκηνής.

Στο τέλος, οι ηθοποιοί υποδέχθηκαν τους μικρούς τους φίλους, για να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Η διασκευή – σκηνοθεσία ήταν της Χριστίνας Ντούκα, η μουσική του Χάρη Γκατζόφλια, οι στίχοι της Άννας Μπαλάσκα, η σκηνογραφία της Μάντυς Λάσχου, τα κοστούμια & το make up artist της Ελένης Δημοπούλου, η κινησιολογία & οι χορογραφίες, της Ελένης Χρυσομάλλη.

Τους ρόλους ερμήνευσαν οι: Δέσποινα Τσαχουρίδου, Χριστίνα Ντούκα, Άσπα Μπατατόλη, Λαμπρινός Καμπούρης, Στέργιος Μαδέρης, Σάββας Τραπεζάνογλου.

{jlex}flickr:72157685153453081{/jlex}

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb