Logo

Η παράσταση "τΖιΤζιμιτζιΧοτζιριά" στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας

Την θεατρική παράσταση "τΖιΤζιμιτζιΧοτζιριά" θα παρουσιάσει το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ., στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας, η Θεατρική Ομάδα Δήμου Αλεξάνδρειας. Πρόκειται για μια πολύχρωμη εντυπωσιακή και ευρηματική παράσταση που δημιουργεί μαγικό και παραμυθένιο κλίμα ως αντίδοτο στις σκιές της δύσκολης καθημερινότητας που όλοι μας βιώνουμε.

Ο ΡάμΠιμ , ο φίλος του ο Σταύρος και η χρυσή πεταλούδα , ο κύριος Τζίτζικας και τα μυρμήγκια μαθητές του , ο κύριος Μυρμηγκιάν και ο κύριος Ευέξαπτος , η κυρία Ούργκα και άλλοι Συναρπαστικοί χαρακτήρες.

Όπως συμβαίνει με τους μύθους του Αισώπου , τα ζώα της ιστορίας μάς μιλούν για τη ζωή των ανθρώπων, για τα δικά μας ελαττώματα και προτερήματα, για τους δικούς μας πόθους και φόβους, για τις δικές μας λύπες και χαρές. Έτσι, εδώ, η κοινωνία των μυρμηγκιών λειτουργεί ως μια μικρογραφία της ανθρώπινης κοινωνίας. Μέσα από το παιχνίδι του θεάτρου, το έργο μάς μιλάει για το δικαίωμα που έχει ο καθένας στη διαφορετικότητα, για την αξία της φιλίας και της αλληλεγγύης, για τη σημασία της ομορφιάς στη ζωή μας, ίσως για τη σημασία και την αναγκαιότητα της τέχνης...

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb