Logo

Το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας και η παράσταση 'εις τους πέντε Δρόμους' πέρασαν από τον Άγιο Γεώργιο

Το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας σε συνεργασία με τη Κοινότητα Δοβρά και τον Πολιτιστικό Σύλλογο, παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία, στον Άγιο Γεώργιο την Θεατρική παράσταση 'εις τους πέντε Δρόμους'. Το κωμικό δράμα της κυρίας Λένας Πετροπούλου μας ταξίδευσε στην Σμύρνη στα χρόνια του ξεριζωμού, όπως και στην Αθήνα τα πρώτα χρόνια από την εγκατάσταση των Ελλήνων προσφύγων, παίζοντας με τα συναισθήματα των θεατών που εναλλάσσονταν ασταμάτητα μέχρι το φινάλε της παράστασης.

Ένα ταξίδι νοσταλγίας για τους μεγαλύτερους και ένα μάθημα ιστορίας, από αυτά που δεν θα διαβάσουμε στα σημερινά με "στρογγυλεμένες γωνίες" βιβλία του σχολείου, για τους νεότερους θεατές.

Ευχαριστήριο

Αγαπητό ΔΗΠΕΘΕ, νιώθουμε την ανάγκη να σας μεταφέρουμε τις θερμές ευχαριστίες των θεατών της χθεσινής Θεατρικής παράστασης "Εις τους Πέντε Δρόμους " που απολαύσαμε στον Άγιο Γεώργιο. Σε μία κοινότητα όπως η δική μας που αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από πρόσφυγες Μικρασιάτες και Πόντιους, η χθεσινή βραδιά αποτέλεσε ένα ταξίδι νοσταλγίας σε χαμένες πατρίδες, ξυπνώντας μνήμες από τον ξεριζωμό. Η αροθυμία διαδέχονταν το γέλιο, παίζοντας συνεχώς με τα συναισθήματα των θεατών και καθηλώνοντας τους μέχρι το τέλος.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την ευκαιρία που μας δώσατε να παρακολουθήσουμε μία τόσο ποιοτική παραγωγή και σας ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας.

Μετά τμής
το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βέροιας

{jlex}flickr:72157688579586785{/jlex}

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb